elaerke99 Kızlar merhaba 4.5 aylık oğlum için doktor demire başlattı. 3 seçenek sundu sizce hangisi kullanan memnun olan var mı ? Nbt Endofer Kids Ocean Microfer Vitus Fer Hangisini tercih etmeliyim ?
elaerke99 kedili1anne nbt için öyle dendi keçiboynuzu özlüymüş sanırım diye ama kulaktan doğma bi bilgi de olabilir
nilaytuna seros3535 kabızlığın bestirondan kaynaklandığına emin misiniz? Eski tip devletin karşıladığı damlalar kabız yapabiliyor ancak en temiz içeriklilerden biri bestiron böyle bi yan etkisi yok bildiğim kadarıyla
monarosealp34 Bende ocean kullanıyordum içeriği temiz ama yeterli gelmemisti newwit önermişti doktorumuz
TalentedMom elaerke99 ben fermix kullanıyorum doktoruma söyledim o da beğendi demir oranı diğerlerine göre daha yüksekmiş
dhsud sinif07188 mg hesaplaması yapmalısınız chatcpt’ye 5 damlasında kaç mg olduğunu ve bebeğinizin kilosunu yazın o şekilde kullanın
eceee111 sinif07188 Ya bizde 7.5 aylığız kullanıyorum kaç aydır demir ilacını ama işe yarıyor mu yaramıyor mu vitamin eksikliği var mı anlamadım doktor hiç kan tahlili istemedi