Merhaba hanımlar,bebeğim 9 aylık.Doğduğundan beri gaz sıkıntısıyla uğraşıyoruz.Gün geçtikçe azalmak yerine arttı.Sancıdan uyuyamayacak seviyelerde,ek gıda dönemiyle birlikte buna kabızlıkta eşlik etti.Envai çeşit doktora gittik.Son gittiğimiz gastro hekimi yumurta ve süt alerjisi testi yaptı yumurtaya alerjisi çıktı.Yumurtayı kestik 10 gün oluyor rahatlamadı.Bunun yanında 5 gündür vücudunu komple saran kırmızı benekler çıktı.Bugün çocuk doktoruna gittik,alerji olduğunu büyüdükçe azalacağını bu aralar yeni bir şeyler denememem gerektiğini aöyleyip kremler yazdı.Muhtemelen farklı bir şeylere daha alerjisi var fakat bunu anlamak çok zor.Gazlı bir bebek olduğu için brokoli,karnabahar,bakliyat deneyemedim.Yani yediği şeyler çok basit şeyler kabak,havuç,tatlı patates,avokado,glutensiz yulaf,pekmez,yoğurt gibi gibi… Aklımız karma karışık oldu eşimle.Artık ne yapacağımızı şaşırdık.Başına gelen varsa lğtfen yardımcı olabilir mi? Ne yapmalıyız? Önerisi olan varsa bekliyorum,akıla ihtiyacım var.Artık dayanamıyorum hem fiziksel hem mental olarak.Bu gaz ve kabızlık sorunununda muhtemelen alerji yüzünden olduğunu söyledi doktorumuz.Anne sütü almıyor.Özel mamayla besleniyor son gittiğimiz gastro doktoru raporladı.Lütfen yardım kızlar ne yapmalıyım