uykusuzanne__ etkafa mezeler de pek benlik değil Bende çok sevmem mezeyi ama bunu hiç sevmedim çok değişik geldi bana etkafa bizim oralarda mı yapılıyor yoksa kız bu 🥰🥰🥰 Ay yok yapılmıyordur bence hiç duymadım 😂 Sivasta yapıldığını
mamaisqueen uykusuzanne__ etkafa Hataya ait diye biliyorum bende hiç sevemedim humusu 🥲 yoğurtlu mezelere aşığımmmm💘😄
mamaisqueen etkafa kıymalı dün bebişime yapmıştım ondan kalanları yedim az önce hahahahaha haşlayıp sonra kızartmak bence de en kolayııı aklımda o var şu an💘😄
mamaisqueen myangelson bende haşlayıp hemen bir yağda kızartıyorum una falan bulamadan öyle çok seviyorum yoğurtta çok yakışır😍
mamaisqueen etkafa ne yani sizin evde her gün tatlı mı oluyor 🤭 ben haftada 2 kez yaparsam yaparım ama 3 gün rahat yeriz zaten dışardan da alırız sürekli😄
etkafa mamaisqueen ahahhaja yok kız nerden bizde çekirdekte tatlıdan sayılıyor mısır çerez falan onlar hep tatlı ahahah😂😂😂😂😂😂😂
uykusuzanne__ mamaisqueen bende yoğurtlu şeyleri daha çok seviyorum patlıcanı yoğurtla mis gibi ye al sana meze🤣🤣🤣