etkafa myangelson bende mesela bu gün yemek yaptıysam tatlıyı yarın yapıyorum kendimi yoramam hiç ahahah birde hamileyim 🤭🤭🤭
myangelson etkafa ne gerek var yormaya yeterince yoruluyoruz zaten 😄 ben hep tatlı yapmıyorum da. Ayy gerçekten mi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸 kaç haftalık
mamaisqueen etkafa ne yani sizin evde her gün tatlı mı oluyor 🤭 ben haftada 2 kez yaparsam yaparım ama 3 gün rahat yeriz zaten dışardan da alırız sürekli😄
myangelson etkafa denenebilir 😄 ben geçen değişik bir tarif denedim çok beğendim ya patatesli ıspanak fırında 😄 eşim çok açık değil değişik şeylere ama o bile begendi 😂
dyann1 etkafa teşekkür ederim çok dikkat edin iyice salgın var ortada 😓makarna yapamam kızımın yumurtaya alerjisi var yiyemiyorum 🥲çay türü de olabilir yada eşime söylerim o yapar🤣
aysesenerr @etkafa kıymalı bezelye, pirinç pilavı, birde çorba yapayım diyorum ama daha karar vermedim . Bezelyeyi kızımda yer ona ayrı şey yapma derdim yok bugün şükür 😀
etkafa myangelson saol kuzum allah razı olsun 💝ben de aynıyım kız kocam bu gün aradı kurabiye yapar mısın diye yapamam dünden biraz kek var birde mısır patlatırım yeter dedim tamm dedi 😂😂😂😂bazen bugün çekirdek var diyorum ahahahahaj🤭🤭🤭🤭12 haftalık canım
myangelson etkafa 😂😂😂 benimki hiç arayıp istemez ya ben ne yapsam yer garibim 😂 arada bir bisküvi pastası ister çok seviyor o da zahmetsiz zaten 😂😂 bizde de cips var bugün yeter. çikolata da var da onu birazdan ben yicem 😂😂😂 Ay maşallah daha cinsiyet öğrenmemissinizdir o zaman
myangelson etkafa ıspanağı bende çok sevmem yemeğini falan sırf yararlı diye zorla yerim 😂 ıspanağı sadece boreklerde s everim ama bu fırında patatesle falan olunca güzel oldu baya