talhamamy oylesinebiri__ diş fırçası The Humble co Bu daha mı iyi bende değiştirmek istiyorum fırçasını kaç aydır kullanıyor aynı fırçasıyı
oylesinebiri__ talhamamy klasik fırçalara göre çok güzel yapısı yumuşak kılları dökülmüyor fiyatından daha fazlasını hak ediyor bebeğim rocs kullanırken izin vermezdi dişini fırçalamama ama şimdi ben fırçalıyorum sonra veriyorum o fırçalıyor demmeki önceki sert yapısı olduğu için korkuyor du
_YanakReisinAnnesii CuteBadesMama sizinkisinde de nane-mentol gibi bi koku var mı? Bende yeniler de bunu alayım dedim ama oğlum bu naneli diyor pekte sevmedi sanki.
CuteBadesMama _YanakReisinAnnesii hayır nane aromalı değil, inanın gün içinde kaç kere diş fırçalayalım diye geliyor, yemek sonrası günde en fazla 3 kere fırçalayabiliriz diyorum, bir şeyler atıştırıyor “hadi anne diş fırçalayalım”. O kadar seviyor yani …
_YanakReisinAnnesii CuteBadesMama bizimkisi de bu. Kokusunda naneye benzer değişik yoğun olmayan bir koku var ama tadında yok. Rocs kullanıyorduk onun meyveli olanı bildiğimiz meyve gibiydi herşeyi bunu anlayamadım 🤷🏻♀️
CuteBadesMama _YanakReisinAnnesii siz söyleyince kokladımda ama içeriğindede kokusundada nane kokusu yok
_YanakReisinAnnesii CuteBadesMama bizimkisinde mi bi problem var anlamadım ya da rocsta daha yoğun bi meyve kokusu vardı ondan mı garip geldi bilemedim.
CuteBadesMama talhamamy biz 2 yaşında başlamıştık macun kullanmaya, bebeğiniz şimdi anlamaz yutabilir ama yanında anne veya baba fırçalarken çok güzel gözlemliyorlar.