momas Kızlar sanki bi dişi çürüycek gibime geliyor. Normalde ben kullandığım macunu aşağıya bırakıcam. bu kullandığım elmalı yutulabilirmiş etkili bişey arıyorum kullanıp memnun kaldığınız macun varsa üstüme atın lütfenn Florürlü alsam daha mı etkili olur?
CuteBadesMama momas Siveno’nun macununu kullandık, bitmek üzere. Bende yeni rocs aldım ama benim amacımda değişiklik olması içindi. Denerim derseniz temiz içerikli zaten yutulabilir Siveno alabilirsiniz, öneririm.
oylesinebiri__ momas bizde bunu kullanıyoruz diş fırçası The Humble co aldım rocs vardı bizde hemen yıprandı kılları hep dökülüyor du bambu olandan aldım The Humble co nun diş macunu flolürlü ymus ondan alicam bitince
momas betul97_ aynı şekilde daha fırçayı koyduğum an yiyip yutuyor zaten ben bunu florürlü macun alsam onu da yutacak yani😂 sanırım diş çürümesi genetik benim küçükken bütün dişlerim Çürüttü korkum o yüzden hani en azından bari etkili bir şey kullanırsam önlerim diye soruyorum
_YanakReisinAnnesii CuteBadesMama sizinkisinde de nane-mentol gibi bi koku var mı? Bende yeniler de bunu alayım dedim ama oğlum bu naneli diyor pekte sevmedi sanki.
betul97_ momas Süt dişleri zaten düşecek ki önemli olan bundan sonrakiler. Doktorumuzda sadece fırçalayın dediği için fırçalıyoruz zaten macunu da dişine sürmeden yer😅😅
momas oylesinebiri__ bebeğin kaç aylık canım acaba florür kullanmak için ne kadar büyük olması lazım fırçayı da bakacağım şimdi ben de normalde silikon fırça vardı ama artık o pek kar etmiyor
talhamamy oylesinebiri__ diş fırçası The Humble co Bu daha mı iyi bende değiştirmek istiyorum fırçasını kaç aydır kullanıyor aynı fırçasıyı
momas oylesinebiri__ aldım canım dediğini rocsa da baktım hakikatten bu dediğinin kılları daha güzel görünüyor öbürü bi sert duruyor çok teşekkürler
momas betul97_ ya evet öyle düşünecek ama sonuçta süt dişleri de neredeyse 6-7 yaşına kadar da ağzımızda kalıyor şimdiden çürümeye başlarsa beş sene Çürükle dolaşsın istemem🥹🥹 ben şahsen öyle dolaştım ama gerçi annemler beni zamanında götürüp ağzımı tedavi ettirmemiş oğlum öyle bir şey olsa hemen doktora götürürüm tabii ki
oylesinebiri__ momas 17 aylık ben fırçaladiktan sonra kucağıma alıp lavaboya egiyorum avucuma sul doldurup ağzını yıkıyorum canım ağzını yıkamana izin veriyorsa flolürlü kullanılır bakalım elimdeki bitince alıcam rocs diş fırçasıni önermem kılları çok sert bebeğimin diş etini parçalıyor du az kalsın birde 2 3 haftada yıprandı gitti
momas oylesinebiri__ yok ya bu macunu bile sıktığım an hemen alıp yutuyor yani florürlü yutar ha bilmiyorum yuttuabilir sakınca olur mu bilmiyorum ama hani ağzını yıkarım gene fırça olarak da baktım seninkine biraz pahalı ama dayanıklıysa alınır tabi
oylesinebiri__ momas o zaman diş doktoruna sormak gerekiyor zararı var mi yok mu onlar bilir canım pahalı değil 200 lira e bebekten aldım yapısı çok yumuşak ve dayanıklı 1 ay oldu alalı hala ilk günkü gibi sanırım büyüdükleri için ağız florası değişiyor bu macunlar yeterli gelmiyor temizlemiyor gibi
metemom_ momas bizde rocs orman meyveli kullandık ben memnun kalmadım açıkçası hiç temizlemedi siveno öneririm canim bana daha iyi gibi geldi
metemom_ momas fırçalıyorduk tortu kalıyordu şekerli bir diş macunu yani o şeker dişinde kalıyor ve zarar veriyor bence sivenodan o yüzden memnunum tortu pek gelmiyor elime arada inceliyorum
talhamamy momas bende bunu kullanıyorum florürlü olması lazım dedi ama doktorumuz yutarsa da bişey olmaz az bişey sıkıcan dedi zaten macun