Minnak_mavis Kızlar afedersiniz , altı ay oldu doğum yapalı.baya şiş bir şekilde şu an, proctolog kremi sürdüm .çok da korkarım böyle şeylerden yaaa, geçer değil mi bu 😥 kanama vs yok
Huma_kus34 Minnak_mavis bende cekıyorum catşak vardı o gectı ama ordakı mem gıbı et parcaları var nasıl gecr bılmıyorum amelıytta olmak istemıyorum sırf buyuzden ımıncı cocuk dogurmak istemıyorum korkuyorum 🥲
biyb Minnak_mavis hamileliğimde benimde başıma geldi o dereceki yatamıyordum ağrısı oluyordu kanıyordu doktora gitmeye de çok çekindim krem aldım kullandım birde sıcak su torbasını yatağıma koyup baya bi ısıtıyordum hatta hafif su doldurup üstüne yatıyordum oda çok iyi geliyordu ağrıyı kesiyordu aman dikkat edin sıcak suya
yenibir Minnak_mavis benm daha bekarken vardı doğum yaptım daha çıktı ilk zamanlar kabızlıktan kan da oluyo du utanıyorum doktora gitmeye bakalım kolay kolay geçmeyen bir şey ya
Zeynpkcn Minnak_mavis canim bende de oldu ben isirgan otu var aktardan kurutulmuş onu kaynatıp leğene döktüm dayanbilcek sicaklikda ilistrip bin10 dakika oturdum elhamdülillah krtlumdum suanda yok bisi arada zorlar yine yaparim.17 ay olacak doğum yapalı neredeyse bi ilk zamn yaptiydim bide 8 aylikdi kizim ozamannyine cikiyodun meydana yine yaptim bi dene istersen
Minnak_mavis Huma_kus34 çok geçmiş olsun..ya diyeceksiniz ki çocuk doğurmuşsun neden korkuyorsun ama korkuyorum işte smear ı bile anestezi ile aldırmış insanım umarım çabuk geçer 🥹
Huma_kus34 Minnak_mavis coxuk dıgurmaktan beter bana göre hayat enerjımı aldı resmen mutsuz huzırsuzluk verıyo kantoron yagı surun catlak bnde oyle gectı annem el yapımk kamtoron yavı yaptı sagolsun o gecrıd ama orda şişlıkler kaldı
biyb Minnak_mavis evet geçti ve lifli şeyler tüketin elma gibi birde tuvaletinizi yaparken orayı daha çok zorlandığı için katı şeyler yemekten kaçının aşırı su tüketin
yenibir Minnak_mavis malesef geçmedi doktor iki krem yazdı rahatlattı ama tamamen geçmedi et parçası dışarda kaldı onu doktora göstermek lazım benim mi kalıcı oldu artık senin ki eğer zamanla gidebilense kabız olmamaya dikkat et
Huma_kus34 Minnak_mavis cok cok ıyı geldı bana asla acı yok ama orda et psrcası kaldı onun derdıne düştüm şimdi burdakı arkdas soyledı boö su suya oturma alaturka tıvalet yok işte
gozdeuraz60 Sarı kantaron yağı ve zeytinyağı sürerek yumuşattım bende doğuma iki hafta kala çıkmıştı. Şöyle söyleyebilirimki sezeryanım bile ondan daha güzel geçti. Mahvetmişti beni sabah 6 larda banyoda ılık su yapıp kuvete oturup üstüne yağ sürüp öyle yatıyordum açıkçası o ilaç çok fayda etmedi bana