seyda_emir_humeyra Fusunf Benim kızım bi ara sabah 7-8 den önce asla uyumuyordu … Aşırı derece kızımı seviyorum ve düşkünüm yinede kızıma hiç öfke duymadım ama psikolojik olarak kötüyüm . Sürekli başım dönüyor ve olmayan şeyler görüyorum
masal_ece defnes32 Sürekli besmele çekerek yürü ,nas ,felak,inşirah,ayetel kursi oku dinlen,uykunu al geçer inşallah 🙏
eymeninannesi2704 defnes32 uykusuzluktan ve yorgunluktandır diye düşünüyorum bende bir aralar rüyaları gerçek gerçekleri rüya sanarsın felaket bişeydi. Mümkün olduğunca eşiniz eve geldiğinde bebekle o ilgilensin siz yatın dinlenin
cnrm16 Bende benzer sorun oldu oğlum rahatsızlandı tekrar olur mu diye uyumuyordum hep ona bakıyordum birden oğlum uyuyordu bende uyanık ama birden örümcek geçti gitti sürekli görür oldum en son uyudum dinlendim ablam geldi bir kaç gün öyle düzeldim uykusuzluk kafa yedirtir
deryadusmez defnes32 uykusuzluk ve yorgunluktan yaşanıyor. Doğumdan sonra çok sık olmakla birlikte şimdilerde bile uykumun arasında ne yaşadığımı şaşırıyorum. Bol bol dinlenmeye çalışın. Gün içinde uyuma şansınız varsa muhakkak uyuyun. 🙏🏻