Anna_ denizalismom sıze daha once verdıgım hıc bır cevaba da cevap yazmamıstınız da dıkkatımı cektı artık yazayım dedım . Önemli değil.
denizalismom Anna_ genelde hiçbir yorumu cevapsız bırakmam . Yorum çok gelmişse gözümden kaçmış olabilir 🌸
coldplayy sifirekran_bolkitap Teşekkür ederim, ben de sizinkini atlamışım, şimdi gördüm, kızımın da çok sevdiği kitaplar var🌻
coldplayy Anna_ Devam kitaplarını seri güzelse mutlaka alıyorum. Ben de bakayım bu konuya. Özellikle çocukların ana karakter olduğu serilere bayılıyor kızım. Yalnız benim sıkıntım da çocukların hep sarışın olması. Siyah saçlı çocukların ana karakter olduğu hikayeler arıyorum.
Anna_ coldplayy bana da bu durumu fıkırlerıne cok deger verdıgım bır arkadasım soyledı. Bende arastıracağım. Okuduklarımız arasında denk gelirse siyah saçlı kız muhakkak size söylerim ♥️ Size bir kaç öneride bulunmak isterim farklı , Kim korkar kırmızı başlıklı kızdan Kuşlara fısıldayan kız. Eğer yoksa alın derim.
guli0412 denizalismom küçükken okuyordum şuan 13 aylık kitap okuyamıyorum okumaya basladıgım an elimden cekip alıyor vermezsem aglıyor nasıl yaptınız
Dedektifgadget guli0412 ay bende okuyamıyorum evirip çeviriyor yırtılıyordu birde yandık karalamayı kalem tutmayı daha çok seviyor 😪cırt cırtlı kitap kalın ordan anlatıyorum hikaye hayal dünyamıza göre
denizalismom guli0412 bizim de bir dönem öyleydi . Birkaç tane yırttı hatta 😂 ama hiç sıkılmadan okudum. Şuan çok seviyor siz sık sık okuyun. Dikkatini çekecek kitaplar alın 🌸
coldplayy minikcivciv89 Yapı kredi yarınlara kartopu projesi için üye olup, 60 adet video izlemeniz veya podcast dinlemeniz gerekiyor. Sonrasında talep oluşturup bankaya gidip alıyorsunuz. Odeabankın eşit masallar projesi için bankadan gidip istemeniz gerekiyor veye mail gönderip talep oluşturabilirsiniz.
Ayaztos Benim oglum porsuk serisini cok seviyor (25 aylik olacak) Bu seri gibi yazilari cok uzun olmayan, resimleri canli hikaye kitabi onerirmisiniz? Önerilenlerin coguna baktim cok sayfali ve uzun anlatimli. O sekilde olunca oglum sıkılıyor 🫠
denizalismom Ayaztos iş bankası yayınlarının az sayfalı kitapları var onlara bakın isterseniz. Bende hemen porsuk serisini sipariş verdim 🌸
Ayaztos denizalismom Tesekkur ederimm, bende is bankasi yayinlarindan bir kac kitap siparis verdim, sevip sevmedigine gore devamini alirim artik🥰 Hergunn porsuk okumaktan sıkıldımm da🙈😂
minikcivciv89 coldplayy peki ücretsiz mi alıyoruz para yatiriyormuyuz ben dün üye oldum sizin yazinizla yapı kredi yarınlara kartopu oraya yapay zekaya sordum sadece bebek çocuk için para yatırılıyor kitap falan verilmiyor dedi
coldplayy minikcivciv89 Hayır para yatırmadım, sadece podcast dinledim, talep ettim, bankadan ücretsiz temin ettim.