denizalismom Yaman ve Onun Bitmek Bilmeyen Soruları, Elif, Çağlar ve İnci serileri( Başlıklarına bakarak alıyorum, o dönemki durumumuza uygun olanı seçtim hep, birçoğunu aldık, sorabilirsiniz.) Balyanaklar için Mahremiyet Kitabı( bu yazarın her kitabı bir harika), Kakaloji serisi( Tuvalet eğitimi için muazzam), Salyangoz Tomurcuk ve Uğur böceği Sevecen, Elmer, Oscar ve Lili, Sabırsız Tırtıl( bu kitabı buradaki bir kullanıcı önermişti, adını hatırlayamadım maalesef çok eğlenceli), Peppa Pig, Hayvanat Bahçesinde Yeni Yavrular, Bir Kedi Bir Minik (bu saydıklarım hep serili kitaplar, kızım devamı olan kitapları çok seviyor.) Mutlu Su Aygırı, Toko, Oli, Yaya Şans Peşinde, Ben Sandalye Değilim, Yavru Hayvanlar Nasıl Uyurlar? İlk Satranç Kitabım, Köpekler Bale Yapmaz, Gergedanlar Krep Yemez, Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor, Benim Güzel Vapurum, Hadi Sarılalım Babacığım, Çok Uzun Süren Uyku, Sır Versem Saklar Mısın? Dedektif Zebra, Büyüyünce Kim Olacağım, Bu Bir Balkabağı, İngilizce İçerik isterseniz usborne kitapları, Hey Diddle Diddle piyanolu kitap, So sleepy sloth sesli kitap, Ocean Adventure( farklı seçenekleri de var.) Hareketli kitaplar, Tübitak meraklı minik dergisi aylık üyelik oluşturabilirsiniz. Çocuk akademi, yükselen zeka, akademik zeka gibi yayınların etkinlik setleri, konuşturan kitapları, atlas, fenerli kitap, özellikle ne sorsam bilir minik serisi. Şimdilik bizde olanlardan aklıma gelenler bunlar, hepsini okuduk, etkinlikse yaptık.
Yapı kredinin yarınlara kartopu projesi ve odeabankın eşit masallar projesiyle de ücretsiz kitap alabilirsiniz.