cinarprens Hanımlar devlet hastanesi Marmara eğitim araştırma, Pendik devlet hastanesi, Lütfi Kırdar varmı önerdiğiniz bı doktor başından beri belirledik sağlık ocağına gittik geldik
yagizsmom cinarprens biz 2-3 ay lütfi kırdarda yasemin akına gittik çok ilgiliydi devlet olmasına rağmen biz memnun kalmıştık.
sek_kahve cinarprens tuzla devlet hastanesinde bir doktor var, ama orası uzak kalıyor. Doktor taşocağı ek binasına da geliyor (taş ocağı ek binası kartalda), bilgili ve güzel net cevap veren bir doktor Hatice Betül Kahramantürk Alkaya
portakal_132 cinarprens valla doğum için lütfi kırdara gittim berbattı stajyerdi doktorlari hep özele gideceksen özel yüzyıl hastanesi Özlem özbilen harika bi doktor
cinarprens yagizsmom iyi ilgili bı doktor dimi ona göre gidicem ben tanıdık tavsiyesiyle Lütfü Kırdar da Beyza aktay taskina aşırı gergindi ilk kez gittim dahada gitmedim suratsiz
sek_kahve cinarprens yani ne beklediğinizle alakalı, devlet hastanesinde doktorlar günde onlarca hasta görüyorlar. Ben canım cicim bir doktor olduğunu söylemedim. Bilgili ve net cevaplar veriyor. Doktordan beklenti bundan fazlası ise özelde bir doktoru tercih etmeniz daha yerinde olacaktır
cinarprens sek_kahve yok canim zaten öyle bunu herkes biliyo da yani şöyle bişey de var özel devlet iyisi denk gelince geliyo özele para yardirdigimda da zamanında hamileyken ağlayarak çıktığım oldu hiç bı suçum yokken devlette acilde nasıl doktorlarla karşılaştığım oldu o kadar insan görmesine rağmen insanlık ya valla nasibini almadiysan insan olamiyosun
cinarprens portakal_132 evet o doktoru öneren çok var ama şuan özele gidecek durumum yok ve bebeğimin genel durumunu kilosunu boyunu iyimi merake diyorum sağlık ocağı ölçüp birakiyo sanki kendi çocuklari ya benim bilmeye hakkım yokmu
portakal_132 cinarprens kız ben kadın doğum doktoru sandım pardon ya evet haklısın bazen bize de yqpiyolar ben direk soruyorum nasil iyi mi kaç kilo boyu kaç vs