ma3 vizviz8ari lazerle yakıyolarmıs birdaha tekrarlamamasi icin tabi ben ilk defa bunu yasiyorum 5 gun sonra gidicem baktiricam
ma3 semanurmevasu allah bilir tabi ama gebe olma ihtinalim %0.0 cunku korunmasiz iliski yasamiyoruz ayrica daha dogum yapali 4 ay oldu 😄😄 ve basima ilk kez geliyor ebfeksiyon bende
ma3 hamcokelek33 kız yoksa ben asiri kiloluyum 155 boya 70 kilom var ve cikolata seker iceren herseyi yemeyi severim ondan oldu kesin bu bugun diyete basladim sekerli bisey yememeye calistim kasintimda cok olmadi bugun ondan oluyo ozaman heeee
hamcokelek33 ma3 bol bol probiyotik tüketin, yoğurt kefir falan. Zsmanla düzelecektir. Dediğim gibi temizlikle olacak olsaydı bende olmazdı önce ha ama mesela tuvaletten sonra ıslak kalması vs de tetikliyor bilginiz olsun tuvalette duşta yıkadıktan sonra iyice kurulayın
aslanim06 ma3 hamileliğim boyunca mantarla mücadele ettim. Karbonat, elma sirkesi, su ( %70i su olacak şekilde ) bir sprey şişesinde karıştırıp sıkın. Önce o beyazlıkların tamamını kusturacak sonra rahatlayacaksınız.
ma3 aslanim06 verdigi kremde oyle yapti once o beyazligi kusturdu suan hic bisehim yok allahim ne yasadim diyorum