Mucize_istiyorum22 Cennetinsusu sagolun allah sizinkinide size bagslasin 🤗 erkek mehmet sirac❤ başgöz edelmmi 😄
Cennetinsusu Mucize_istiyorum22 Ahhaha 😄 çok tatlısınız. 🥰 Güzelmiş ismi de 🤗 Fatma Zehra benim kızımın adı. Olur tabi 😍
UmmSalih [silindi] Ümmü imaraa 😂😍 bekarken hayalimdi kızım İmara oglum Umeyr ama nasip Salih Eymen oldu 😂❤️❤️❤️
GmzSnn Gozdepoyraz 🙂 2 gün önce post açtın daha şimdimi geliyon yaw bi yürü git aklından zorun mu war🤪🤪
Gozdepoyraz Bebegimucizem yok ben meraktan sordum da siz kafa dagitmaya girmissiniz belliki :) profil hosunuza gitmiyorsa niye giriyorsunuz anlamiyorum :)
Bebegimucizem Gozdepoyraz ay siz lafı nerden anladınız acaba 😀 ben orda onu dalga gecmek için yazmamıştım dün birçok corona postu olunca postu havayı dağıtmak için yazdığınızı düşünmüştüm de yanılmışım demek ki 😂
Gozdepoyraz Bebegimucizem oldugu yerden anladim :) corona icin yazsam bunu belirtirdim, ben yurt disinda yasiyorum ve bu corona bizde yeni degil merak etmeyin :)
Gozdepoyraz GmzSnn daha 24 saat olmamis siz iyi degilsiniz galiba , ben gitmem benim posttum siz cikarsanie sevinirim ;)