Mebee Gozdepoyraz❤ BiR'De GöZLeRiMe HeLâL HeLâL BaKıŞıN YoKMu!!! ÖmRüMe Ölürsün ELHaMDüLiLLaH'ıMa ŞüKüRSüN❤ böyle yazıyor ve resimde eşimin benim gözlerime bakarken ki resim var
Cennetinsusu Gozdepoyraz 28.08.2018 Evlat kokusu bambaşka dediğim mucizevi bir gün 💗 Hayatıma anlam, canıma can katan küçücük mucizem 👼 Canım Kızım 👼
ikibebeklibirannee Gozdepoyraz Ben Sende Tutuklu Kaldım 💕26 04.2015 💕 2015 yılından beri değişmedim. Kıyamıyorum değişmeye yıllardır aynı,♥️
Gunes_kiz Gozdepoyraz arkadaşımın eşi şehit oldu o yüzden kaldırdım durumu eski durumum: "Benim bu dünyadaki en değerli varlıklarım Ahmet'im ❤ Ensar'ım 👪" idi Şuan ki durumum ; 🇹🇷🇹🇷Ezan dinmez diyen, Bayrak inmez diyen, Şehit ölmez diyen, Birileri var🇹🇷🇹🇷
Minikkoalam Gunes_kiz ne kadar duyarlı ne kadar ince fikirli bir insansınız...rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
UmmSalih [silindi] Ümmü imaraa 😂😍 bekarken hayalimdi kızım İmara oglum Umeyr ama nasip Salih Eymen oldu 😂❤️❤️❤️
Gunes_kiz Minikkoalam çok sağol canim. amin inşallah. Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın hiç bir çocuğu da babasız bırakmasın.
Mucize_istiyorum22 Cennetinsusu sagolun allah sizinkinide size bagslasin 🤗 erkek mehmet sirac❤ başgöz edelmmi 😄