soc Afyon özgül termal köyü, Kütahya gülümser hatun. Bir de bolu da bir yer vardı dağın tepesinde ama adını hatırlamıyorum. Gidip beğendiğim yerlerde ilk 3 termal otel diyebilirim. Boludaki yer çok ahım şahım böyle lüks ve güzel değil ama kış için sakin, huzurlu ve başbaşa bir tatil için mükemmel bir yerdi. Aile için ideal küçük sakin kafa dinlemlik. Diğerlerinde ne ararsanız var zaten :) ilk ikisi biraz kalabalık oluyor ama aradığınız konforu kesin bulursunuz. Bolu daha sakin kafa dinlemelik bir yerdi adını sorarım isterseniz. Ama dağın başında kar altında oluyor. Aile odalarından emin değilim son zamanlarda gitmedim duruyor mu bilmiyorum 😃
Ayrıca pansiyon kiralayıp devletin termali de var. Bütçeniz azsa öyle yapadabilirsiniz. En son gülümserhatun günlük 800dü devletinki 150 ydi ekstra masaj falan 100 dü sanırım. Gülümser hatunu hatırlamıyorum🙈 afyonda da var devletin ama ona ben gitmedim ailem gitti. Devlette de aile odası oluyor. Hepsinde var mı bilmiyorum
Babamla servis işi yapıyoruz. Bir ara termal otellere misafir götürüyordu babam. Bir çoğunu deneme fırsatımız oldu😃 Yalovayı beğenmedik. Afyon, Kütahya ve Balıkesir ilk tercihleriniz olsun.