melikeaslan123 Kızlar bebeğim 10 aylık 1.9 tog uyku tulumu giyiyor ve evimiz de ideal sıcaklıkta ensesi vücudu göğüsü elleri buz gibi ölçüyorum 34 35 arası çıkıyor ne yapmalıyım araştırdığımda saçma sapan kötü şeyler yazıyor akıl verirmisiniz😢
goldengate melikeaslan123 derece cok fazla ev icin Bebegin hasta olabilir atesi olabilir veya asiri sicaktan ter dokuyor olabilir
Ballilokmam11 melikeaslan123 göğsü de soğuksa üşüyordu ve vücut ısısı p kadar düşükse bir hastaneye gitme izde fayda var ateş olcerinix nerden ölçüm yapıyor
meselayani Oda kaç derece? İçi de inceyse oda sıcak değilse üşüyordur. Yada fazla sıcak terleyip soğudu
seyda_emir_humeyra melikeaslan123 Emerken terlemiş vücudu soğumuş olabilir panik yapıp korkmayın üstünü değişin yarım saat sonra tekrar bakın
meselayani melikeaslan123 bence üşümez terlemiş olabilir. Oğlumun hastalanmadan birkaç gün önce elleri ayakları buz oluyor o da olabilir
melikeaslan123 Şöyle ev doğalgazlı zaten 23.5 24 derece falan oluyor bebekte te kolsuz tulum var içinde penyesi var her gün bu şekilde yatırıyoruz bugün nedense aşırı soğuk vücudu kucağıma alıp emzirdim biraz sıcaklar mı dedim ama çok da değişmedi sanki
melikeaslan123 Sizce Ozaman beklemelimiyim problem olup olmayacağını anlayacağım bir nokta var mı dikkat etmem gereken
melikeaslan123 seyda_emir_humeyra kafasında vs ter yoktu böyle normalde saçları az yapış olur öyle bişi yoktu vücuda çok terli gibi değil sanki
seyda_emir_humeyra melikeaslan123 Temasız ateşölçerlerde öyle olabilir bende de var kullanıyorm korkma ateşi yok çok şükür .
poyrazim1312 melikeaslan123 genelde başları sicak olur zaten vücudu her yeri eşit olmaz endişelenme bence takip et boşuna evham yapiyosun kendine