Mirac_21032019 Duhamm-91 kadin sutum kesilcek tedirginlikten diyo sende bana cvp vermis olmak icin atliyosun hemen
Duhamm-91 Mirac_21032019 o zaman buraya girmeyecek arkadaşım burda bu tür yazılar olduğunu biliyor biz de emziriyoruz heralde
[silindi] Sena52 Allah Allah a haberde dunya yıkılsa azıcık sallandı derler ne ara coronayı verır oldular 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Reyhanbal Posta mı takıldınız kızlar. Derdiniz emoji olsun bu mu yani. Bak tv izlemiyorum diyen var bilgileri olur diye açtım. Abartmayın bence
Mirac_21032019 Duhamm-91 burasi happy canli haber kanalidami girmicek burasi anne bebek platformu siz yanlis yerdesiniz🙄
Huzurkokulum Mirac_21032019 valla bu post acilmasaydi haberlerden de haberim yoktu kalktik hemen haberlere bakiyoruz suan. Burdaki insanlarda birbirlerine haber vermek istiyor normal olarak. Burda post acildi diye sutude kesilmez arkadasin.
Mirac_21032019 Huzurkokulum bu haberler aylardir var zaten onlem alinmasindan baska ne olabilirki farkli bisimi soyluyolar aşısımı bulunmusta haberimizmi yok