Yegino Reyhanbal birazdan açıklama yapacakmış sağlık bakanı 😕 sonunda söyleyecekler Türkiye ye de geldiğini
Mirac_21032019 Reyhanbal herkesin durumdan haberi war zaten tedirginler canli yayin yapar gibi devamli acilan bu corona postlari nedir ya herkes tv izliyo herkesin elinin altinda net var burda acmanin anlami ne
Mirac_21032019 Yegino gelmemiş olma şansı warmıydı zaten butun komşularımızın hepsinde war başka ulkeler hemen aciklar tedbir alir bizde saklarız tedbir almak yerine
[silindi] Sena52 Allah Allah a haberde dunya yıkılsa azıcık sallandı derler ne ara coronayı verır oldular 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
aysenurkerem NTV de de var ama henüz açıklama olmadı. Tüm sağlık çalışanlarının izinleri iptal edildi
Huzurkokulum Mirac_21032019 valla bu post acilmasaydi haberlerden de haberim yoktu kalktik hemen haberlere bakiyoruz suan. Burdaki insanlarda birbirlerine haber vermek istiyor normal olarak. Burda post acildi diye sutude kesilmez arkadasin.
Anneyim2 İnşallah yoktur Türkiye de. Korkudan sütüm çekilecek bebeğim 15 günlük. Keşke uzin bir tatil yapilsa ama bildiğimiz tatilden degil. Sokaga çıkma yasagi gibi olsa bi kac gün
Betmuncur Anneyim2 bebeğin daha minicik sakin ol allahın dediği olur tedbirini al duanı et rabbim muhafaza etsin
Dilaam Anneyim2 korkma canım ane sütü alan bebeklerde corona görülmülme olasılıgı cok düsükmüs ve genel olarak bebekler cocuklar ve genclerde cok hafif atlatılıyormus
Emirin_Annesi02 Anneyim2 canım benim yaa. Bişey olmaz Allah’ın izniyle. Anneliğin tadını çıkarın . Ev temizliğine, Kendinizin, eşinizin ve bebişinizin Özellikle el, ağız ve burun hijyenine dikkat edin. Arada kapı kollarını silin Tamamdır. Bir de her geleni öpmeyin.
Mirac_21032019 Duhamm-91 kadin sutum kesilcek tedirginlikten diyo sende bana cvp vermis olmak icin atliyosun hemen