patiseverana Kızlar selam günlük 60 ml mama veriyorum onun dışında anne sütü içiyor çevremdeki herkes mama veriyorsun su da ver diyor verilmeli mi siz nasıl yapıyorsunuz?
gamzemissss patiseverana anne sütü bol su içerir ve mama da suyla yapılıyor ek gıdaya kadar suya ihtiyacı gokgur bebenin bende annesütü ve mama veriyorum
btlbge patiseverana hayır sakın verme su daki minarellerin bebeğin böbrekleri için henüz vakti dolmadı 6 ay sonra ver Mama nasıl susatır ya bu yüzde 70 su zaten
hazelvemeyra patiseverana ilk kızımda 2. Ay aşısında ateş yapabilir şurup verir sonrada su verirsin zaten su veriyorsundur demişti hemşire yok vermiyorum diyince aa neden mamayla beslenen bebeğe verilir dedi sonra başladık bizde zaten öyle ml ml su içmiyorlar bi iki yudum anca zamanla arttırıyo susamasına göre. 2. Kızım anne sütüyle büyüyo gece uyumadan veriyorum sadece mamayı peşinede su veriyorum diş çürüğü olmasın diye 10 aylık olucaz
patiseverana gamzemissss ay ben de aynısını diyorum yok kızım sen mama veriyorsun deyip duruyorlar dedim yanlış mı yapıyorum 🫠
Retzja Anne sütü de, formül mama da sudan oluşur. + su verdiğinizde su zehirlenmesine kadar yolu var. Böbrekleri henüz o kadar suyu tolere edemez.
patiseverana hayrunn ben de öyle düşünüyorum sonuçta mama da sudan oluşuyor ama kuruluk yapar falan deyip duruyorlar
patiseverana btlbge ben de onu anlatamıyorum kimseye herkes söyleyince dedim ben yanlış yapıyorum heralde
hayrunn patiseverana maalesef bizim toplumumuz böyle annelere destek olmak yerine herkes kendi doğrularını dikte etmeye çalışıyor. Siz araştırarak bebeğiniz için en doğrusunu bulursunuz/bilirsiniz. Onun annesi sizsiniz🌸
Mrv_cnl patiseverana önce as sonra mama alıyorsa tekrar emzirmeniz işe yarar yada önce mama sonra as yapın
patiseverana Mrv_cnl ya öyle de yapıyorum mamadan bir yarım saat sonra emmek istiyor illaki ama şu ver deyip durdular
Bebikoluhayatim patiseverana 6 buçuk aylıkken suya başladık oda az az verdik manada su var zaten gerek yok bakma sen kara cahiller ya
patiseverana hayrunn evet ya ben de araştırdım gerek olmadığı yönünde ama içime de kurt düştü yani öyle söylüyorlar ki sanki çocuğu çöle armışım
deniz515_ patiseverana ben 1. Ayını geçtikten sonra bı iki damla veriyodum arada mama ve memeyle besleniyodu
deniz515_ patiseverana hayir sormadım Dr da bana ver ya verme demedi sonuçta bı damla su ne olabilir ki