oylesinebiri__ koyumor 2 doz rota diye biliyorum bebeğim büyüdü tam hatırlamıyorum ama menenjit aşısı 2 tane bexsero nimenrix 10 ayda yapıldı bebeğim şimdi 16 aylık yine 1 ay arayla bexsero nimenrix yapılıcak
ninodurbenimadim koyumor Arkadaşım dün kızına Bexero + Nimenrix 6000 TL:ye yaptırmış. Rotarix de 2.500 civarı sanırım.
seyma0661 koyumor rotada rotarix yaptırdık 2 doz. Menenjitte de bexsero yaptırdık 2 doz. Biz 7-9.aylarda yaptırdığımız için 13.ayda da hem bexsero hem nimenrix vurulacakmış . Rotada bitane daha aşı vardı o galiba daha gazla doz uygulanıyordu unuttum adını
Hatiiceuucar koyumor fiyatlar ortalama böyle ama yine de pahalı çünkü yapılması gereken bi aşı be tek doz yeterli değil totalde 10 bin üstü oluyor rota ve menenjit
koyumor Hatiiceuucar evet farkettim ortalama muayene ve tek doz aşılar 8-10 arası tutucak gibi çok teşekkür ederim bu arada benimde hatice açuöar adında yengeö var sizi görünce duygulandım🫠🫠
monica50 koyumor menenjit bi tık daha pahalı, ben hepsini aile hekimliğinde yaptırdım ekstra hastaneye para vermedim