koyumor Kızlar merhaba rota virüs ve menenjit aşılarının fiyatıyla ilgili bilginiz var mı ortalama ne kadar
oylesinebiri__ koyumor hepsinin toplamı 9 10 bine mal oluyor biz rotayı 2 doz 5000 almıştık 1 sene önce menenjit 2500 dü tek doz
koyumor maviportakal_ ikişer doz mu kendiniz alıp özelde mi yaptırdınız bizim doktorumuz burda var isterseniz alın isterseniz burdan yaparız dedi de bilmiyorum naparız
yenibir koyumor rotayı 2500 yaptık şubat yine var o hangisi bilmiyorum doktorum gel dedi ama bu rakamdan başlıyo
dlrgcl Geçen ay menenjit 2 aşı doktor muane ücreti ile 7800 tl ödeme yaptık 2500 doktor muanesi 5300 ise aşılar
denizeylul koyumor rota 2 doz yaptık tanesi 2300 alıp sağlık ocağında ücretsiz yapabilirsiniz menemjit biraz maaliyetli biz 6-7. Aydan sonra yaptırıcaz
koyumor denizeylul doktor muayenesine gidicez zaten o sırada yapılıcakta menenjit için bir süre yok mu 6. Aydan sonrada yapılıyor mu
melekveemir koyumor daha dün olduk zam gelmiş rota ve menenjit 1 doz 6bin lira tuttu. 2 hafta önce sorduğumuzda 5bin300 gibi bir şeydi
oylesinebiri__ koyumor 2 doz rota diye biliyorum bebeğim büyüdü tam hatırlamıyorum ama menenjit aşısı 2 tane bexsero nimenrix 10 ayda yapıldı bebeğim şimdi 16 aylık yine 1 ay arayla bexsero nimenrix yapılıcak
Hatiiceuucar koyumor fiyatlar ortalama böyle ama yine de pahalı çünkü yapılması gereken bi aşı be tek doz yeterli değil totalde 10 bin üstü oluyor rota ve menenjit
seyma0661 koyumor rotada rotarix yaptırdık 2 doz. Menenjitte de bexsero yaptırdık 2 doz. Biz 7-9.aylarda yaptırdığımız için 13.ayda da hem bexsero hem nimenrix vurulacakmış . Rotada bitane daha aşı vardı o galiba daha gazla doz uygulanıyordu unuttum adını
melekbgci koyumor menenjitin diğer alt türlerini kapsayan bir aşı, genelde bexsero ile onunda yapılmasıni öneriyor doktor, yani en azından bizim Dr öyle önerdi ikisini birarada yaptık biz