Fatmaay_ https://mutluresim.com/images/2025/12/31/XaGGCH.jpg Emin olamadım ya sizce varmı ?🥲
Elfgrn Fatmaay_ Resim açılmıyor, kopyaladiginiz linki olduğu gibi yapıştırın. Ekstra alt seçeneklerden ekleme yapmayın
semanurmevasu Fatmaay_ ilişkiden kaç gün sonra yaptınız testi benimde şüphem var o yüzden soruyorumda tebrikler bu arada Allah analı babalı büyütsün canım ♥️
Fatmaay_ semanurmevasu adetim 9 gün gecikti geçen hafta çıkmıyordu erken gebelik testi de yaptım hiç çıkmıyordu.
Fatmaay_ sassolsobe2 Adetim geciktikten sonra yaptım ben 9 gün gecikti erken gebelik testinde çıkmadı adet olmaya yakın yaptığımda
semanurmevasu sassolsobe2 benimki tam yumurtamin çatlamasına denk geldi bugün 5nci günü kasigim ve belim çok agriyo bide damla şeklinde iç camasirimda ıslaklık oluyo😄
sassolsobe2 semanurmevasu aynen benim de öyle ve ilişkiden 4-5 gün sonra belimde ve sırtımda aşırı iğne batar gibi ağrı olmuştu , şu an adetime daha var ama merak ediyorum 🥹
semanurmevasu sassolsobe2 ya aynısı bende var ben erken yumurtladim şuan adetimede 12 gün var ilişkinin üstünden 5gun geçti belim çok ağrıyor sende başka ne belirti var canm🥹
sassolsobe2 semanurmevasu hiç bir belirti yok malesef 😅 şöyle normalde geçen ay 2 aralıkta adet oldum adet döngüm 28-30 günde bir işte ocakta tam olarak kaçında olurum acaba bilmiyorum hesaplayamadım 😅😅