myangelson arzuapo biz de kutlamiyoruz da yalnız olmayı sevmiyorum yılbaşında ya eşimle oturup film izlemek birşeyler yemek güzel oluyor onu arıyorum hep 😄
[silindi] uykusuzanne__ Yemegi dışarda yiyecegiz bugun ama alkol kullaniyoruz oyuzden aksam sadece atistirmalik ve mezelerden olusan bir sofra kuracagim Kozlenmis kapyabiber ve patlican salatasi Yogurtlu semizotu salatasi Yaprak sarma Haydari Cevizli havuc tarator Italyan salatasi Peynir tabagi Kuruyemis Meyve 🌸
gurbetteanne10 myangelson Bizde hiç kutlamayiz ama dediğiniz gibi insan yalnız kalmak istemiyor heleki bayramlarda ayrı bir zor oluyor Allah yardımcımız olsun🌸
oylesinebiri__ uykusuzanne__ biliyorum canım burdakiler diyor ya günah ondan esprisine dedim 😂 ben yemek tek düşünüyorum 😂 normal menü
canan6668 uykusuzanne__ valla normal bir gün gibi bacım hicbirsey yapmıyorum mümkünse dua namaz kuran ile geçirmeyi düşünüyorum özellikle kutlamıyorum yani
esra00_ Bize de eşimin ailesi ve kendi ailem gelecek birlikte geçireceğiz bu yıl 🌸 Kavurma Pilav Lahana sarması Barbunya yemeği Salata ayran var menümüzde. Hepinize musmutlu yıllar diliyorum 🥰❤️
canan6668 uykusuzanne__ yemekte yenmese olur ya 😂hergun yiyoruz bugün değişiklik için yemesekte olur en azından bulaşık çıkmaz 🤣
Eylul301023 uykusuzanne__ top köfte Patates kızartması Pilav Sigara böreği Zeytinyağlı yaprak sarma Yoğurtlu pancar Amerikan salatası Soğan,sarımsak kavurması Kereviz salatası İçli köfte
bloommom uykusuzanne__ biz bugün arkadaşlarımıza davetliyiz o yüzden bir menüm yok ama giderken tatlı alıcağız bide ben evde bi kaç meze hazırlamayı düşünüyorum meze önerilerine açığım kızlar