Pamukhanim_ uykusuzanne__ arkadaşlarımız gelecek Fırında bütün tavuk Fırın patates Pirinç pilavı Acılı ezme Peynir tabağı Haydari Havuç tarator Çiğ köfte (arkadaşım yapacak) Tatlıyı da dışarıdan alıcaz.
myangelson uykusuzanne__ yılbaşında yalnızım eşim nöbette 🥲 dünkü menüm Mercimek çorbası İzmir köfte Pirinç pilavı Salata Turşuydu 😄 bugün de onlardan yerim ben oğlumla artık 😄
goldengate uykusuzanne__ firinda kuzu incik patates Acili kuru dolma Zeytinyagli sarma Balkabakli tatli Mezeler
[silindi] uykusuzanne__ kızım hasta ben hasta 🥹 hiçbir şey yapamayacağım. Yeni yılın kutlu olsun kuzum şimdiden, 2026 çok güzel geçsin 💜
patlakprezervatif uykusuzanne__ sadece aklımda tavuk var. Tavada kekikli yapacağım. Eşime akşama plak dinleyelim mi demek geldi ama yemek gelmedi 😄
traineemom uykusuzanne__ annem dün hazırlık yapıyordu dedim ki “neee 31 Aralık yarın mı ?” Bana da yollamalık bir şeyler yapacaktı ama ben çoktan •Etli Nohut •Bulgur pilavı Yapmıştım. O yüzden menü bu sadece annem kurabiye, kuruyemiş, meyve falan yollayacak
acimavi uykusuzanne__ pilav ve salata😅 bungalova gideceğiz nasipse eşimin yeğeni ve eşiyle (umarım güzel geçer🥹) mangal vs yapacaklar, meze hazır alınacak, bana da pilav ve salata yapımı kalacak💃🏼