MamaUygarVibes birminnakannesi06 yarım gün kreşe gidiyor evde olduğumuz zamanlardada canı ne yapmak istiyorsa onu yapıyoruz💛
bebekgoktug birminnakannesi06 ay az önce actım bu postu durumlar hiç iyi değil yani konuşmamız sosyalligimiz bilgilerimiz her şey okey ama çok sinirli yani bi dediğine hayır diyim gelip beni sıkıyor vuruyor kızıyorum özür diliyor iki dakka sonra aynı kendi basına oyun oynamıyor hiçbir şeye yetemiyor gibi hissediyorum kendimi
_-zynp-_ birminnakannesi06 biz biraz sakinledik ama enerjisi tavan 13 14 saat uyanık duruyor uyutamıyorum gerçi hep sorunluydu bizim uyumamız çok sinirli her şeyi ben yapayım diyo yapamayınca çığlık atıyor 😀 ben kıZarsam üste çıkıyor ona kızalım diye yapma dediğimiz her şeyi göZümüZün içine baka baka yapıyor ben bunada elhamdülillah diyorum yazın maf etti bizi çünkü 😀
aayyyssee birminnakannesi06 sıkılıyo,oyun istiyo yine oyun istiyo yine ve yine xjdkd puzzle yapıyor ama tek basına asla,boyama oyun kurma hepsi benimle olcak,her bos bulduğu fırsatta duvarı koltuğu çizip yere bir seyler döküyo daha niceleri 😭
birminnakannesi06 MamaUygarVibes kreşte yemek yedirme nasıl oluyor acaba çocuklar kendileri mi yiyor yemeyen çocuk olduğu zaman yediriyorlar mı ? Bu akşam konusu geçti 🙂
birminnakannesi06 bebekgoktug kızımda aynı kendi başına çok nadir oynar uyku desen yok yemek yemek yok enerjisine yetişemiyorum ben mi yanlış yapıyorum bilemiyorum
bebekgoktug birminnakannesi06 bende aynıyum canım valla hergün kendimi sorguluyorum bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye
Tubanurrr birminnakannesi06 oglumu yarım gün yazdırdık şubat ta başlayacak mutlaka aç gönderin dediler kendi kendine yemeyi alıştıracaklarmis 3 yaşında yemek yemeyi hiç sevmiyor ben zorla yediriyorum bilmiyorum nasıl olacak
MamaUygarVibes birminnakannesi06 kendi yemesi için bırakıyorlar ama benim oğlum pek yemek yiyen bir çocuk değil 🫠
birminnakannesi06 Ftet benim kızım da aynı asla aç olsa da yemek istemez dışarıda çok sessiz kalıyor bu yüzden hiç düşünmüyorum açıkcası
birminnakannesi06 _-zynp-_ çocukların enerjisi gümbür gümbür maşallah diyelim de.Kıızmda birşey istesin hayır diyelim hemen küsüyor saniyesinde 😃
_-zynp-_ birminnakannesi06 ya yerim küsmeleri meşhur onu bile göze soka soka küsüyorlar ilgilenmezsek önümüze kadar gelip kollarını bağlıyor küstüm diye 😀
birminnakannesi06 Tubanurrr konusu geçti akşam kızımda asla yemez dışarıda sessiz kalıyor kreşi hiç düşünmedim bu yüzden
MamaUygarVibes Tubanurrr kuzum benimki hiç yemiyor :( okulda hep aç evede gelince pek bir şey yemiyor :(
birminnakannesi06 aayyyssee çocuklar oyuna doymuyor haklı olarak.Akran yok dışarıda istediği gibi enerji atmak yok en azından bizim için öyle.
Tubanurrr MamaUygarVibes benimde pek ümidim yok ama böyle çok kendinden emin konuşuyorlardi hatta kendimi kötü hissettim ben mi yediremiyorum diye çok klasik kitap bilgisi her çocuk ya calisiyordur diye varsayarak konuştular bilmiyorum yemeyen çocuk ne demek bence pek bilmiyorlar bakalım hayırlısı insallah yer dedim
MamaUygarVibes Tubanurrr insallah canım benim bende çok istiyorum fazla fazla yemesin ama kendine yetecek kadar yesin 🥹