birminnakask Özellikle kamerası çok iyi olan telefon arıyorum fiyat 30-35 civarı önerileriniz varmı hanımlar
Rabiiul birminnakask kamerası iyi ola n iPhone 30-35 e de alırsın güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum Baktım şimdi 13 alabiliyorsun güzeldir 13 kardeşim 2 sene kullandı
CilekliKedy birminnakask Samsung Galaxy s serisi kesinliklee iphone son modellerinden alma imkanınız varsa olabilir iPhone onun dışında alt modellerini kullanmanız başınızı ağrıtır
eks24 zarifhanim ben de samsung s24 fe öneriyorum. gayet iyi telefon,farklı farklı fotolar videolar çekiyor📲
birminnakask zarifhanim Benim düşüncem Android almak o yüzden önerinizi araştıracağım teşekkür ederim ☺️
selambennsid birminnakask iphone öneririm bütçenize göre 13 alabilirsiniz. Ben şimdi ki telefonumdan önce 6 yıl 6s kullanmıştım
doga2535 Herkes iphone mu kullanıyor ya 😂 ben de inadına Android bakıyorum. Neden iphone? Neden zırt bırt yazılım güncellemesi? Neden popüler kültür köleliği? Neden sürekli yenisi çıktı aman onu alayım fikri?
birminnakask doga2535 Bende hep Android kullandım hiç iPhone hevesim olmadı nedense😅 Kullananlar beğeniyor ama bişey diyemiyorum :)
oylesinebiri__ birminnakask iphone hiç beğenmiyorum eşim de bende kullandık ama yok eşim kendinkini saat 13 tü onun ki
livanurvealpinannesi61 birminnakask ıphone alt model almak mantıksız üst modelleri de aşırı pahalı. Bi süre sonra telefonlara güncelleme gelmiyor. iPhone nun bir serisi mesela piyasadan kalktı.
zarifhanim eks24 Androidde samsung S serisinin üzerine telefon yok. A serisi de iyi ama S tüm beklentileri karşılıyor 😊