Mariposa birazquality 🫠 enn tatli zamanlari degil miiii. Bizde cok guler operdik. Simdi kocaman oldu opturmuyor kendini 🥲
Lolik birazquality bende mantıklı buldum mantıksız olsaydıda mantıklı bulmak zorundayım çünkü 3 yaş..
Meri-Mel birazquality Ahtapot (ahpopo) Su ( bu) Tavuk ( gıdık) Amca ( ağca) Penguen (penguş) Petroniks koruyuculari çizgi filmi için (potisler) Çok fazla var da bunlar aklımda kalan 3 yaşında
birazquality Meri-Mel benim oğlum da 3 yaşına girmek üzere o da suya fu diyor dnnsbsb susadım derken susadım diyebiliyor ama su diyemiyor çok acayip 🤣
birazquality Niyesordunbucevabi ayyyy hahhahajahah kız onu nerden uydurmuş bu çocuklar çok fena valla
Niyesordunbucevabi birazquality arkadaşım sormuş nerden biliyorsun onu demiş banyoda görüyorum demiş herşeye dikkat ediyorlar valla 😆😆
birazquality [silindi] ilk toşudu dediğinde telefon olduğunu anlamanız uzun zaman almıştır diye düşünüyorum asla aklıma gelmez🤣🤣🤣
[silindi] birazquality bekardım ben o zaman, kalmaya gelmişti. Gece başladı toşudu Allah toşudu 😂😂 kız kardeşimi aradım ne istiyor bu diye Bhshshsb
birazquality [silindi] aranır yani benim kuzenim de turkuaz rengine ameliyat rengi diyordu bir gün boyama yapacağız ameliyat rengi diye tutturup beni sinir hastası etmişti shssbjsn
haticekasikci birazquality kapı çalınca mo mo diye koşuyor 16 aylık kim o demeye çalışıyormuş meğerse 🤣🤣
birazquality haticekasikci ayyyy benim kızım da öyle diyordu yaaaa ve hala düzeltmedi çok tatlılar bence🤣🤣🤣 eşim diyor kim o demeyi öğretelim boşver diyorum ne de olsa öğrenecek🤣
birazquality haticekasikci aynı fikirdeyim zaten bizden duya duya doğrusunu öğreniyorlar şimdilik apartmandan moo diye bağırsınlar🤣🤣