birazquality Çocuklarınızın bir eşyaya söylediği farklı isimler var mı? Oğlum uyku tulumuna gece montu diyor gülmekten patlıyorum zhskndjd sizinkilerin de böyle komik olayları vardır kesin hadi söyleyin hep birlikte gülelim😂
hepoyleolurzaten___ birazquality kapı ziline kızım zili kapı diyor elektromıknatıs a mıknatıseleği mikrofona piknonon diyor daha çok var da aklıma gelen bunlar 🤣
myavocado birazquality hepoyleolurzaten___ yaaa çok tatlılar 😍 Benimki henüz 16 aylık tek tük kelimeleri var, yanlış kelime gibi değil ama çok sevdiği bir arkadaşı var, yarın arkadaşını çağıralım mı bize gelsin mi dediğimde geeeellll diyor elini de gel pisi pisi yapıyor 😌
birazquality Mariposa durmadan söylettirirdim oğlum da süpürgeye sükürbe diyo ısırasım geliyo çok fena🤣
birazquality Oyle-iste off çok iyi bunu ben de kullanırım artık az daha patlıyoduk gibisinden dhdjndn
Niyesordunbucevabi birazquality benim değil ama geçen arkadaşımın oğlu ped reklamı çıkınca aaaa anne senin göt mendilinden demiş 🤣🤣🤣
birazquality Niyesordunbucevabi ayyyy hahhahajahah kız onu nerden uydurmuş bu çocuklar çok fena valla
alinmom birazquality Kızım sayı saymayı yeni öğrendiğinde 9 diyemediği için koko derdi inanılmaz hoşuma giderdi. Birde yütfen de favorilerimin arasında. 😂
Mariposa birazquality 🫠 enn tatli zamanlari degil miiii. Bizde cok guler operdik. Simdi kocaman oldu opturmuyor kendini 🥲