Valide-Ayse-Hafsa-Sultan [silindi] ben donumdan memnunum o da benden memnun 😀 eski köye yeni adet getirmeyek
Nikita Valide-Ayse-Hafsa-Sultan anne olmadan önce severek kullanırdım. Şimdi göbeğime kadar olan donlardan mı alsam diye düşünüyorum. Konfora çooook ihtiyacım var
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Nikita çok rahat çok öneriyorum ksmckdldk yıldızlı donumdan memnunum ben çocuk peşinde tangamı çekiştirmekle koşamam 😀
NariNariKiminYari Valide-Ayse-Hafsa-Sultan o arada kalması zaten rahatlık ahshshs bi kere tangaya alışınca başka külot giyemiyorsun öyle bir bağımlılık 🫠
Sema345 NariNariKiminYari evet ya giyenler böyle dediği için hem de dedimmestetik duruyor kendimi alistirwyim yoksa ben de rahat edemem biliyorum
NariNariKiminYari Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bir gün rahatsız hisset sonra inanılmaz alışıyorsun gerçekten bir de pamuklu tanga al dantelli olanlar yakıyo benim şuan tanga olmayan bir tanecik bile donum yok🙃
annelikyolculugumm [silindi] ahahhahaha aynı ben 😂 arada bir güzellik olsun diye giyiyorum Allah’tan fazla uzun sürmüyor 🤪😁😂😂😂
Coynes Tanganin oneri olarak sorulmasi da oldukca komik hepsi araya giren bi kulot tipi Komedi gibi 😂
Gul-42 SevimliHayaletCasper ay kesınlıkle katılıyorum asırı rahatsız edıcı bence artı popoyu. Bırsey sarmazsa popo cok sallanır yanı g…tunun arasına gıren sey rahatsız eder mantıken
Sema345 Niyesordunbucevabi hahahaha benim de biraz derdim o hepten asker arkadaşına döndük yokeax😂😂markaya bakicam bu arada teşekkürler💝💝
NariNariKiminYari Sema345 üstümü değiştirirken dönüp ben bile bakıyorum totoma bir de kıyafetlerde iz yapmıyor
Bebikoluhayatim Niyesordunbucevabi Avrupa network baya iyiymiş bende alacağım 4 5 parça takımlardan fiyatta uygun kaliteli mi ??
Niyesordunbucevabi Bebikoluhayatim kesinlikle çok kaliteli canım bütün ürünleri çeyizime bile ordan almıştım hala giyerim
buseelcin Arkadaşlar kullanan ve rahat diyenlere sorum 😁😁😁akıntı vs durumunuz yok mu günlük ped kullanıyor musunuz? Bende giymek denemek istiyorum ama bu konu beni endişelendiriyor
cahillesohbetikestim_ buseelcin akıntı olmaz mı oluyor yumurtlama döneminde. Günlük ped asla kullanmam zaten ilk gebeliğimde kullanmıştım enfeksiyon oldu bir saha tövbe. Normal külodunu her gün nasıl değiştiriyorsan Bunuda değiştiriyorsun. Çoğunlukla giyme zaten evdeysen efil efillllllll.
NariNariKiminYari buseelcin günlük ped kullanmayın enfeksiyon olma oranı çok çok yükseliyor zaten foşur foşur akan bir şey değil günlük iç çamaşırı değiştirmek yeterli