473492 aleynabilgel çok geçmiş olsun insallah bişey olamdan evine döner zamanı geldiğinde kucağına alırsın
princessmom_ aleynabilgel Progestan fitil ve iğne vermişlerdir kan uyuşmazlığı varsa eşinle iğne olmuşsundur bol su içeceksin istihrat ediceksin ilişki zaten yasak. Tuvalet dışı kalkma bir süre. Geçmiş olsun. Şuna da inan bu hayatta yiyecek ekmeği varsa her şekilde oluyor. Sen tedbirini al gerisini Allaha bırak 🙏
aleynabilgel princessmom_ şehir hastanelerinden birine gittin yatış verdi sevk istedim öbür hastane almak istedi dalaga gecer gibi ilk hastaneye geri geldim yatış yapmak için
beybitolat aleynabilgel tekrardan geçmiş olsun. Bende hamilelikte çok fazla kanama ve pıhtılı kanama yaşamıştım gün aşırı yatış veriliyordu. Progestan,iğne ve serum vuruluyordu. Bir süre sonra düzelmişti 5-6 aylık falandı hatta. Geçer korkmayın inşallah🙏
aleynabilgel ffatma1 merhaba her hastane farklı söylüyor birisi ikiz ve 7 hastalıklar dedi öbürü tek kese 6 haftalık dedi bir başkası ise 5+5 diyor hepsi değişik konuşuyor kanama devam ediyor
aleynabilgel 473492 merhaba her hastane farklı söylüyor birisi ikiz ve 7 hastalıklar dedi öbürü tek kese 6 haftalık dedi bir başkası ise 5+5 diyor hepsi değişik konuşuyorkanama devam ediyor durup durup
473492 aleynabilgel ozele gitme imkanin varsa ozele git bence devlet bisey yaramiyor insani strese sokuyor