daphnex Bebeğinde olan var mı? Sakral ultrason çektireceğiz bu yüzden ama ilk defa duyduğum için çok gerildim. Gamzesini farketmistim doğduğunda ama bir anlamı olacağını düşünmemistim :(
aselkussum daphnex benim kızımdada vardı hatta kızımın ki açıktı akıntı oluyodu USG temiz çıktı şükür kapandı zaten delik sonra
daphnex kikis ultrasonla baktilar mi, ben görüntünün düzelmesiyle ilgili degil de omurilikle ilgili bir sorun olmasindan korktum
oylesinebiri__ daphnex sağolun inşallah sizinde bişey yoktur doktor genetik olduğunu söyledi bende olduğunu söyledim şimdiye kadar bi sorun yaşamadım dedim ultrason çekildi temiz di
daphnex arzusssss insallah ya bazen omurilik omurgaya yapisiksa kapali ds oluyormus maalesef size de gecmis olsun
kikis daphnex evet biz çok sık kontrol ettirdik ultrasonla ayrı ayrı bir çok hastaneye ve farklı doktorlara gittik bir sorun olmadı şükür
mombarbie_ daphnex yeni moda oldu buda 22 aylık kızımda doğduğunda onda da söylediler hiçbir sorun olmadı çoğu bebekte oluyormuş korkmayın lütfen
ArdeninAnnesi3322 daphnex evet oğlum sakral gamzeli doğdu 3 farklı hastanede ultrason çekildi çok şükür sorun yok dendi