aslanbebekkkk Rabbim sen aklımıza mukayet ol istemeden de olsa kınadıysak bizi affet.
Ben şu an sizin paylaşımınızla gördüm ilk çocuğumda bu haberi görse yazıklar olsun nasıl anne falan derdim ama ikinci çocuğumdan sonra lohusa depresyonunu dibine kadar yaşamış biri olarak sebep olan herkesin Allah belasını versin diyorum. Bir anne yeni doğum yapmış çevresinde ki herkesin destek olması gerekirdi bu kadın o hale gelene kadar birden fazla belirti vermiştir hiç mi kimse dikkat etmedi. Eşi , annesi kayınvalidesi ne bileyim bir Allah’ın kulu kızın sağlıksız olduğunu anlamadılar mı bilmiyorum.
İkinci oğlumda iki çocuğun yprgunlugu ile bi gün evde cinnet geçirdim asla kendimde değildim eşim vardı bebeğimi odaya koydu büyük oğlumu da odasına aldı beni sakinleştirdi farkında olmadan kendimi paraladım saçlarım ellerime dolanmış burnum kanamış kendimi öyle bir dövmüşüm ki yanaklarım falan kırpkırmızı olmuştı en son zaten baygınlık geçirdim kendime geldiğimde salak gibiydim. O gün eşim evde olmasa belki çocuklarıma da zarar verebilirdim. Sağolsun eşim ve annem durumun ciddiyetini fark edip o dönem üstüme düştüler de kazasız belasız atlattık.