Caglaykut Kızlar eşi horlayanlar var mı ne yapıyorsunuz sabaha kadar ? Horlamıyor kükrüyor ulusa sesleniyor farklı bir boyut bu uyuyamıyorum iyice sinirlerim bozuldu
nrnazr_1 Caglaykut valla sağa sola çevirmekte fayda etmiyor iki dakika sonra başlıyor gene asla uyuyamıyorum en ufak sesten uyuyamam dekiii horlama gece yatağımı değiştiriyorum önceden gece uyanmadığım için duymazdım şimdi çok sık uyanıyorum o yüzden geri uyuyamıyorum daha🫤
gul0610 Caglaykut burun ameliyatı oldu bugün sonunda😂 bence başka çaresi yok horluyorsa vardır burunda bir sıkıntı. Önceden yan odaya yolluyordum bebek bile uyuyamıyordu sesinden. Gerçekten sinir bozucu bir durum
Caglaykut nrnazr_1 gün içinde dayanmak çok zor oluyor uykusuzluğa ayrı yatsak sorun olacak biliyorum en iyisi gece başka odaya kaçmak
nunumm gul0610 burun ameliyatı süreci nasıl oldu benim eşimde çok horluyor kiloda var bebek asla uyuyamıyor bebde yan odaya yolluyorum henüz bebeğin odasını ayırmadım
Alpereniannesi52 gul0610 benim eşimde oldu daha da beter oldu böyle bir horlama görülmedi aslan görse korkar 🫣
mucizemm94 7 yıldır hemde nasıl uykular haram oldu çaresi de yok kilosu da yok hep kilodan diyorlar horlamayı ama Aldınız mı horlama yastığı bandı falan
Tatlican mucizemm94 Hahahah benim 9 yıl bitti😆Kızım anne anne babamın sesinden korkuyorum diyordu. Küçükken🤣
Pamukhanim_ Caglaykut normalde dürtünce ses kesilirdi bugün ayrı bir kükreme var bende kızımın odasında koltukta uyudum yoksa uykusuz kalacaktım 😅
HELELEKADIN Caglaykut bağırıyom kızıyom yeter uyuyamıyorum horluyosun diye dönüyo arada bi sustugu zaman oluyo o arada uyudum uyudum uyuyamadıysam sar başa 😂😂
kkelemcisoy HELELEKADIN hahahahhss yazık o da bilerek yapmıyor ya😂 benim eşim de arada horluyor ben de çok yorgun olduğum günlerde horluyormuşum, burun bantları aldık eczaneden belli günlerde ikimiz de takıyoruz kız uyanmıyor 😂
naz2911 Caglaykut valla bende bardağı taşıran son damla kızımın uyanması olmuştu trendyoldan burun aparatları var onlardan denedi hafifledi baya kükremekten hafif tınısal horlamaya geçti 😅
jkkllnczfhk Caglaykut esimde horluyor 6 yasinda oglumda hasta oda horluyor bu ara sabaha kadar uyuyamiyrz 2 aylik bebeğim le titreyerek uyanıyorz😅
esm15 Caglaykut ahh bende bu derdi çekiyorum bide bebeğim çıt sesine uyanan bir bebek eşim horladıği için bebeğim sürekli uyanıp ağlıyor ikisinin arasında sabaha kadar sinir hastası oluyorum desem yeridir 😢😢😢
babyandmom_ Caglaykut sabaha kadar uyuyamadım çocuğum yüzünden şuan uyumak istiyorum biraz uyuyamıyorum kocam yüzünden
Nikita Caglaykut kızım olana kadar kulak tıkacı takıyordum. Duyabilmek için doğduğundan beri takmıyorum. Artık başka odada yatıyor. Ben de çocuğumla yatıyorum.