deletedmom2200 TospikDefneninAnnesi bende kullandım canım kesin kes geçmiyor demedi az miktarda olsa geçiyormuş ama Allah korusun iltihap yaşaman daha vahim bir durum olduğu için bu tercih edilebilir dedi ve ben 3 kez kullandım çok şükür sorun olmadı
TospikDefneninAnnesi deletedmom2200 peki emzirdin mi mastit olan göğsünü canım. Veya mastitli göğsü sağıp sütünü vermişmiydin?
123456 TospikDefneninAnnesi niye hakaret ediyosun ki gayet efendice cevap verdim.. saygısızlık yapmanın manası yok..
deletedmom2200 TospikDefneninAnnesi mastit eğer ileri derece değilse ki benim değildi daha sık emzirdim sıcak press yaptım ve masaj yaptım 1-2 güne toparlamıştı ama çok ağrıyordu düzeldi emzirdikçe. Ben normal Doğum yaptım dikişlerim iltihap oldu pek çok kez o yüzden antibiyotik kullandım.
kereminannesi95 TospikDefneninAnnesi evet kimileri emzirilmez yazıyo bazı bebekler emmiyomuş hatta ama benim doktorum özellikle o göğsü emzir dedi tek bebeğin açabilir dedi apse oldu kesi atıp boşalttılad o halde bile hep o göğsümü emzirdim
Elifdeniz TospikDefneninAnnesi ben 2 kutu bitirdim mastit için sütüme veya bebeğime bi bi zararı olmadı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Mertenesinannesi TospikDefneninAnnesi bana boğazlarim şiştiği icin verdi cumartesi doktor bi zarari olsa vermezler recetesine baktıysaniz eger doktor kontrolunde kullabilir emziren anneler yaziyor
TospikDefneninAnnesi deletedmom2200 yok değil. 2 gündür sızlıyordu 2. Günü gittim. Geç gelsen apse olurdu dedi doktorum. Kafamı karıştıran şu oldu ablam da dedi bana doktorum bu ilacı değil daha hafifini verdi bu çok ağır. Ayrıca mastitli göğsümdeki sütü sağıp sağıp dökmüştüm sütüm gitmesin diye demişti. Bana tam tersini dedi.
sevcan TospikDefneninAnnesi banada sezeryandan sonra vermıstı doktor sancılarmdan mecbur ıctım ıcıleblıo sadece bebegğimi emzrdgm ıcın uyku yapmştı bebeğimede banada
TospikDefneninAnnesi Alptpk seninde benim açtığım postu, mantığı sorgulamaya hatta burada genel olarak insanların sorularını sorgulamaya hakkın yok haddini bil !! İnsan gibi cevap vermeyi başaramıyorsan altına yorum da yazmayacaksın tamam mı☝🏻
ZeynepKara TospikDefneninAnnesi bende mastit olduğumda bu ilaç verildi mastit emziren annelerin geçirdiği bi rahatsızlık bunu bilerek veriyolar zateb
MTkutay TospikDefneninAnnesi agumentin emzirirken içilen antibiyotiklerden genel cerrah bana da mastit için verdi benim lenf bezlerim şişti ameliyatla alınacaktı gecmeseydi agumentin kullandim
TospikDefneninAnnesi MTkutay yaaa senin baya ağır geçmiş. Çok geçmiş olsun. Mastitliyken göğsünü emzirdin mi peki?
Burcu5825 TospikDefneninAnnesi canim bende kullandim 2 hafta boyunca gogsum tas gibi olmustu agridan duramiyordum :( ama bebegime sadece pisik yapti az. Onun disinda baska bi sknti yasamadik sukur. Doktorlar emziren annelere bu ilaci veriyor
2707 TospikDefneninAnnesi bana da aynısını verdiler emzirmeye devam edebilirsin dediler emzirdim ve ilaç sıktıktan birkaç gün sonra mastit geçti
[silindi] Dün itibariyle bende o ilacı kullanmaya başladım. Mastit olmuşum. Sağdığım sütü içiriyorum. Çok zor şu mastit olayı sanki hiç bitmeyecek sanki hiç geçmeyecekmiş gibi☹️
AHFKASAP TospikDefneninAnnesi Mastit olduğumda kaç kutu antibiyotik kullandım hatırlamıyorum. İnşallah erken teşhis olmuştur sizin de çok kullanmak zorunda kalmazsınız. Yani kullanılıyor emzirirken. Kullanmazsanız zaten iyileşmesi çok zor 🤷♀️