Zuzu35 TospikDefneninAnnesi evet canım kullanabilirsin o emzirirken kullanılabilir antibiyotikler sınıfından bende kullandım
TospikDefneninAnnesi Zuzu35 peki şuan durumun nasıl? Sütünde değişme oldu mu. Bebekte herhangi bir sıkıntı yarattı mı?
Burcu5825 TospikDefneninAnnesi canim bende kullandim 2 hafta boyunca gogsum tas gibi olmustu agridan duramiyordum :( ama bebegime sadece pisik yapti az. Onun disinda baska bi sknti yasamadik sukur. Doktorlar emziren annelere bu ilaci veriyor
Mukaddes59 TospikDefneninAnnesi ben hamileykende kullanmıştım onu bi sıkıntı olmadı olmazda kullnabilceğin sınıfta o antibiyotik internettede yazıo
123456 TospikDefneninAnnesi bende enfeksiyon için kullanmıştım her doktor verdiğine göre sıkıntı olmaz zannımca
zynpncr 123456 doktor dediyse kullanma, burdakilerin onayını al önce. Biz daha iyi biliriz doktordan çünkü 😊
Emirkaan TospikDefneninAnnesi dişimden dolayı verdi doktor bende korkarak verdim ama 4 gündür şükür oğlumda herhangi bi sıkıntı olmadı ama ilaçsızda atlatabilirsen daha iyi olur duşa gir masaj yap derim devamlı emzir ve sağ sütünü
Alptpk zynpncr hahahahha gerçekten insanlardaki bu mantıgı anlamıyorum doktor yazmıs ısrarla sormus sorun yok demiş içi rahat etmemiş. Burdakielre sorunca içi rahat edecek
Ysfbuszfr TospikDefneninAnnesi Banada dis için vermişti ki iltihap daha zararlı. Bebeklere zararlı olcak biseyi doktorlar vermez diye düşünüyorum ☺🙈
zynpncr 123456 seni yanlışlıkla etiketlemişim 😂 sözüm soran arkadaşaydı da hiç üstüne alınmadı mübarek 😂
zynpncr TospikDefneninAnnesi mastitsen tersten emzir imternette görteriyor nasıl olduğunu. Bir de lahana konpleksi yap geçer inşallah
AlyaBaby TospikDefneninAnnesi ben 2 kere mastit oldum ve kullandım emzırdımde en zararsız olan antıbıyotıkmış o 👍🏻 Kafan rahat olsun doktoruna güven cnm
Alptpk TospikDefneninAnnesi antibiyotiklern babası oldugunu kim söylüyor. Piyasadaki en masum antibiyotik. Ayrıca bebekler hasta olunca da verilebiliyor. Doktorunuz sorum yok demiş burdaki kişiler doktorunuzdan iyi mi bilecek de soruyorsunuz
kereminannesi95 TospikDefneninAnnesi Bende mastitken aynı ilacı yazdı bende bebeğime geçmesin diye içmedim sonra apseye çevirdi daha ağırlarını kullandım sakın öyle bi hata yapmayın doktorunuzu dinleyin tabi ki içilebiliceği için yazıyorlar👍🏻
deletedmom2200 TospikDefneninAnnesi bende kullandım canım kesin kes geçmiyor demedi az miktarda olsa geçiyormuş ama Allah korusun iltihap yaşaman daha vahim bir durum olduğu için bu tercih edilebilir dedi ve ben 3 kez kullandım çok şükür sorun olmadı
TospikDefneninAnnesi deletedmom2200 peki emzirdin mi mastit olan göğsünü canım. Veya mastitli göğsü sağıp sütünü vermişmiydin?