1tosbikinannesiyim Hadi bir kayınvalide sözü yazalım ? Kendinize yada bebeğinize Ben başlıyorum “sizi bir bir bir babaanneme söylerim “ “ aç mı bu yavrum “ su verdik mi ona epeydir “ 🤣🤣
cileklitursu 1tosbikinannesiyim seni öz kızımdan daha çok seviyorum ilk sıradasin(kocamı fisfikleyik üstüme salar) Çocuğuma da : Naptin kızım sen Naptin annemmm (cinnet geçiriyorum böyle deyince )
tubiiik_ 1tosbikinannesiyim cocugu paylaşma nazarlanıyor Cocuga kızma hayırdan anlamıyor 4 yasında Sogukta dısarı cıkartma hasta edersin sırtana yelek giydir Sort etek giydirme buyugunce oyle alısır (Daha saymadıklarımda var )
Minigim38 1tosbikinannesiyim ben gelinlerime karışmam ( her evime yeni bisey aldığımda birinin üzerinden örnek vererek laf sokar ) Nasıl bir bebesin kime çektiysen baban amcan halan böyle değildi
sengul34 1tosbikinannesiyim bir düşündüm ya aklıma gelmedi görümcemi çok Över bana falanca şöyle yapmış filanca şöyle yapmış dedim iyi yapmış görümcem ve sürekli övmesini bir manası nedir anlamıyorum dedim anne herkesin yaşadığı kendine görümcemi de severim yani ama insan sinir oluyor yani çocukken bile annem yapardı sinir olurdum sanki yani o yaptı diye gönderme yapıyor ama umrumda bile olmaz gerekeni yapıyom geri tin
sengul34 1tosbikinannesiyim normalde kayınvalidem çok severdim ta ki doğuma gelmeyene kadar gerçi kendi kızına da gitmedi de
zehralihan Bişşşey olmaz Bebekle ilgili ne endişem olsa böyle diyor -Anne oturtma daha erken Bişşey olmaz -Anne kilo almamış doktora götüreceğiz +Bişşey olmaz -Anne daha üç aylık katı gıda veremem +Bişşey olmaz ver Böyle uzaaar gider
tubiiik_ O1Anne evet tamam dunyada cok sapık var ama altına sort giydirıyorum diyorum diyorum bacakları acık diyo ne yapım kucuk kıza carsafmı giydirim diyorum