1arasss canım oturma alt üst ilişkileri öyle dönüyor ki anlatamam ben ilk geldim eşim arkadaşları çağıralım dedi ben işte hazırlık yaptım. Arkadaşlar geldi oturuyoruz işte biri başladı biz tatilde yıl 2020 di Bodrum’a gittik 50 bin TL harcadık. Diğeri kazağını kaldırdı bak kocam bana adana burması aldı. Diğeri diyor kocam bana limitsiz k kartı verdi Mardin’e alışverişe gidecez. Neyse ben çay kahve pişirdim yaptım benim sunumunu değenmemişler yeni gelin sunumu gibi değilmiş de 15 yıllık kadın sunumu gibiymiş. Neyse yediler içtiler gittiler. Sonra bir tame arkadaşı çağırdı oraya gittik ben arkadaşa yardım etmek için mutfağa gittim bana ev sahibi dedi ki Büşra senin sunumunu beğenmemiş 15 yıllık kadın sunumu gibiymiş dedi. Onunla orada ihtibatı koparttım. Sonra ben eşimle ağız dalaşına girdim benim canım sıkıldığı zaman bağırırım kırar dökerim. Bizim altımızda oturan kadın bu bizim barışma sesini duymuş herkese yazmış gruptan anlatmış onlar her gün evde eşi ile kavga ediyorlar diye. Somra bana bunu başka bir arkadaşım dedi benimde canım sıkıldı eşime dedim o bizim hakkımızda yazdığı mesajları arkadaşım ekran görüntüsü olarak bana attıydı bende eşime attım eşimde kocasına söylemiş onun üzerine biz oradan çıktık. Hiçbiri ile konuşmuyorum eşimde o arkadaşları ile konuşmuyor. Bir daha da oturmam