drykrbn 2 aylık bebeğim aralıksız çırpınıyor ve asla uyumuyor gazını çıkarmama da müsade etmiyor yaşayan var mı nasıl çözüm buldunuz
rumisssa drykrbn çırpınma durumu benim kızımda yoktu ama çok gazlı bı bebekti kızıma en iyi gelen şey küvetine scak su dolduruyordum onu içine saliyordum kafası dışarda tutarak içinde 10 15 dk hareket ediyordu kurulayip yağla masaj yapıyordum sonra o müthiş pırt sesleriyle kullaklarim şenleniyordu masaj yapınca bebekler çok ağlıyor siz eğer yanlış bir şey yapmadığınız dan eminseniz takılmayın masaj yapın ya da gazını çıkarmak için pat pat yapın ağlasın bebekler ağlar
slnklc drykrbn benimki de öyleydi kendini atar gibi bir hareket yapardı dik pozisyona getirince gazını çıkarmak çok zor oluyordu hoş şimdi de tutmak çok zor oluyo da dönneyi öğrendiğinden gazdandır kısacası
drykrbn Gul-42 bildiğimiz bir hastalığı yok 2 defa kontole gittik bu ilk defa oluyor bende çözemiyorum o yüzden
[silindi] drykrbn gazı var o yüzden yapıyor rahat değil ağlıyorsa bu yüzden yok mutlu şekilde yapıyorsa da kucak istiyor benim bebeğimin de öyle yaptığı çok anlar oluyordu. Sürekli oluyorsa nöbet geçirme gibi farklı bir durum olsa farkedersiniz yani normal olmaz çünkü o durum. Öyle bişey varsa beklemeden götürün
[silindi] drykrbn ayaklarını ve karnını sıcak tutun havalar soğuk malûm kiraz çekirdeği ya da sıcak su torbası kullanabilirsiniz (dikkatli şekilde tabi havluya sararak). Gaz damlası veya kimyon çayi iyi gelir.
drykrbn [silindi] çok teşekkür ederim muhtemelen gaz lactol gaz damlası verdim umarım rahatlar nurse harvey de var ama aşırı isal yapıyo bizde kullanamadım
drykrbn rumisssa çok teşekkürler yani her zaman yaptığım masaj normalde rahatlatır baya bu gece o kadar sıkıyo ki bacaklarını hareket ettiremiyorum lactol damla kullandım umarım gazdır ve rahatlar
Gul-42 drykrbn lahana sarması demek ıstedınız sanırım hemde aşırı gaz yapar bundan sonra bırsey yerken netten bakın oyle yıyın cocugun uyumaması cok normal
drykrbn Gul-42 ağız alışkanlığı işte herşeye dolma demek :) keşke baksaydım hiç düşünemedim kuru fasülye vs bilindik ama lahana duymamıştım hiç
Gul-42 drykrbn malesef lahanada gaz yapar😔 Bebeğin gaz problemi varsa brokoli, lahana, karnabahar, domates, soğan, portakal, inek sütü, nohut ve kuru fasulye gibi gıdalardan uzak durulmalıdır bız mesela etsiz olana konyada yalancı derız😃
drykrbn Gul-42 öğrenmiş oldum teşekkür ederim ilk bebek olunca illa acemilikler oluyo işte böyle böyle öğrenicem inşallah 😇 biz de etsiz yaparız genelde misafir için hariç 😅
Gul-42 drykrbn bızde etsız olana yalancı dıyoruz😃evet ılk oyle acemılık oluyor bende hep arastırırdım