bmerveee AselBebekveAnnesi bide ne kadar doğru olur bilmiyorum ama inrahim saraçığlunun soğan kürü var onu yaptığım ay hamile kaldım tevafuk olabilir ama Allah isterse olmayacak bişey yok
AselBebekveAnnesi bmerveee bende duydum aslında ama düzensiz adet olanlar için öneriyorlar genelde diye biliyorum
Minaa66 AselBebekveAnnesi hamileligi dusunerek iliski yasandigi zaman stres oluyor insan ister istemez kendimde deneyimledim bunu akisina birakmak lazim farkinda olmadan stres olusturuyoruz kendimize cunku
AselBebekveAnnesi Minaa66 aslında ilişki esnasında veya sonrasında düşünmüyorum ama her adetim yaklaştığında içim içimi yiyor
ezgi1212 AselBebekveAnnesi sağlıklı beslenin kuruyemiş yiyin fındık kaju badem yiyin yeşillik et salata ayran bu tarz yani kısaca eşinizde sizde sağlıklı beslenin avakado yiyin siz rahmi hazırlıyor ve adetten sonra gün aşırı ilişki yapın Allah’da nasip ederse olur bildiklerim bu kadar
GirayinAslisi AselBebekveAnnesi yumurta rezervinj gosteren hormon adi antimuller hormon kisaca amh deniyor test aonuclariniza bakin belki bakilmistir
kubrakubraaa AselBebekveAnnesi daha 5 ay olmuş, stres yapmadan 1 yılı tamamlayın o halde 😊 sağlıkla gelsin yeni bebiş
Birhaziranhikayesi Konudan bağımsız uzun süreli spiral kullanımı sonrasında spirali çıkardıktan sonra ikinci çocuk için uzun bir süre gerekli gibi bir şey var mı? Yani spiral de rahmi tembelleştiriyor mu
Ftet AselBebekveAnnesi Allahım önce içinize ferahlık sonrada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
sengul34 AselBebekveAnnesi İnallah olur dua ederm size bazende olmaj istemeyiz hamile hopp hamile kalırız 🥲
Minigim38 AselBebekveAnnesi bu ay 2 ay oldu bizde korunmayı bırakalı ama ben regl oldum bugün bitti inşallah bu ay kismet olur 🤲rabbim isteyene nasip etsin inşallah
zsinejan AselBebekveAnnesi unut bebek olayını akışına bırak oluyor bizimki de öyle oldu bir buçuk sene felan sürdü 13 sene sonra