inci86 Eşim görümcem kaynim çok erken yaşta çalışmaya başlamışlar evlerine 4 maaş giriyormuş ve yaklaşık 10 sene önce 2 tane ev almışlar biri eşime diğeri kaynıma. Ben evlendigimde 3 4 senelik bir borcu vardı bu sene 2026 da bitecek, Kaynanamgilde kaynım evlenene kadar onların evinde oturuyordu, şimdi kaynım 2,5 seneyi geçkin evli kendi evinde oturuyor. Kaynanam 1 sene kirada oturdu eşime gelip gidip ben size ev aldım ben kirada mi sürünecegim ya bana ev alacaksınız yada bu evden çıkın ben oturacağım demeye başladı eşimde geçen sene zorla kaynanamin istediği evi aldı borcu daha bitmedi, biz 3. Katta bulmuştuk onu istemedi gitti zemin katı aldı bide bildiği binaymış ve sürekli lağım tasma sorunu vardı zorla orayı aldırdı şimdide beğenmiyor sürekli sorunlar buluyor lağım taşıyor diye söylenip duruyor keşke bizede kaynana kayinbaba ev almamış olsaydı da kendimiz alsaydık bu kadar laf söz olmazdı tapusu bile kayinbabada neymiş tapusu verirse Yarın birgun hastalanınca gelinler bakmaz diye tapulari vermiyor sanki biz tapu var diye bakıyoruz istiyoruz gibi böyle diyor.