aybukesimsek Kızlar oğlum akşam yatarken birşey yoktu gece ful burunları tıkandı nefes alırken sürekli tıkalı olduğu için uykusunda ses çıkarıyor ne yapmam gerekşyor hem hasta olmasını istemiyorum hem de tıkanıklığa ne iyi gelir hava nemlendirici var fakat küçük sanırım işe yaramıyor
katya59 aybukesimsek bebeğim 2 ay 9 günlük doğduğundandır burnu tıkalı sürekli temizlememe rağmen son bir haftadır hırıltısı çoğaldı acaba göğsündenmi diye düşündüm videoyu çekip doktormza attım ciğerden değil çok tıkanmış günde 2 kez buhar ver dedi hemen sipariş verdim henüz gelmedi, burrdan biraz araştırma yaptım anneler kuru soğana karanfill batırıp baş ucuna koy yazmışlardı denedim inanılmaz etkili oldu geceden sabaha hırıltısı geçti bu gecede yaptım düzenli olarak yapacağım bir kaç gün dhaa oda soğan koktu ama yapacak bir şey yok havalanınca geçecektir 😂 tavsiye ederim denemende fayda var 🌸
duyguluinsan aybukesimsek benim kızımda çok tıkalıydı, her gün serum fizyolojik yaptım ama tam açamamışım. Dün doktorumuz tertemiz yaptı, çocuk derin bir nefes aldı. Bir hemşireden, sağlık ocağından falan destek alabilirsiniz,
pink9 cileklitursu merhaba nasıl yıkatacağız acaba anlatır mısınız bnde de var da küçük flakonlar ondan bahsediyorsunuz demı
cileklitursu pink9 damla şekilde de var ondan yapıyorum ben çocuğun başını koluna alıyorum ⅔ damla damlatıp çekiyorum gozukurde olmuyor ama çekince geliyor mukus bide çocuğu çok kalın giydirmeyin gece yatarken oda sıcaklığı da burnu tikiyor
pink9 cileklitursu 2 3 damla damlatınca bır sey gelmedı bnde sız neyle cektınız sonrasında plekı Pekı flakonun yarısını bır delşğe yarısını dıger deliğe boşaltıyorlar vıdeoda acaba az mı sıkıyorum Bn ondan mı gelmıyor
aybukesimsek katya59 bir sefer 5 aylıkken yaptım canım eşimin sogana kadar dusmanlıgı var uyuyamadı odada kokusundan hiç sevmez zaten başka odaya gitmesine de gönlüm el vermedi aşırı tıkanlıklok olursa yaparım tabi de
cileklitursu pink9 sogani soyup her tarafına karanfil batırıyorlar oyle görmüştüm denemedim ama deneyeceğim
pudu Bende 3 4 günde bir serum fizyolojikle yıkıyorum önce serumu sıkıyorum sonra bürün aspiratörüyle çekiyorum sümüğünü açılıyor burnu hırıltısı geçiyor
duyguluinsan pink9 şırınga ile bir burun deliğinden diğerine serum fizyolojiği sıktı, sonrasında sırtına vurdu, ben evde yapamıyorum böyle :(
pink9 duyguluinsan Pekı ağzından mı boşaldı sabah Bn de kendım yapmaya çalıştım serum flakon bır adet yarısını bır burun delipine hızlıca sıktım dıger yarısını dıger burun deliğine sıktım o sırada sırt üstü kafası yana donuktu sonra öksürmeye başladı hemen sırtına pat pat vurmaya başladım ağzından çıktı o sıvı sonra baktım kı burnunun ıcınde mukus yumuşamış peçeteyı ınce uzun kıvırdım ıcıbdekı mukusu cektım aklınızda bulunsun doktorum bana bugün gerekırse her gün günde ıkı üç defa yapacaksın dedı o yüzden ıs başa düştü öğrendım o an kızarıyor aglıyo kendını sıkıyor nefessız kalıyor gıbı oluyo ama sonrasında ağlaması kesıldı rahatladı yani o sıvının yani flakon amaç cıgerlerıne inmesıymıs hepsı kaçsa bıle cıgere sorun olmaz dedı
duyguluinsan pink9 bir burun deliğinden girip diğerinden çıkabilir ama ağızdan çıktığını bilmiyorum.aspiratör ile çekiyorum ben sonrasında. Doktor yaptığında burun deliklerinden çıkmıştı, ben yapamıyorum maalesef
pink9 aybukesimsek merhaba bıze de doktor burun spreyı verdı ve burun içini nemli tutmak ıcın sprey verdı normalde günlük olarak flakon damlatıyordum amabrbegım çok zorlanıyordu yaparken bu sebeple sprey verdı bır de bebeğimin sesı kısıldı ya doktora götürdük acaba hasta mı oldu dıye sorun yok ağlamaktan Olabılır dedı anlamadım