Ata0707 bende emziriyorum canım hayır vermedim 2 hafta hiç bir şey vermedim unutmasını sağladım yeniden başlıyomuşuz gibi yaptım çok ufak ufak başladım dediğim gibi kaşığın ucuyla afern sana dedim evet alkışlıyoruz dedim biz yerken bak bizde hamm yapıyoruz dedim göstere göstere anlamaz demeyin hemde nasıl anlıyolar birde benimki tatsız tuzsuz şeyleri sevmedi o dönem mesela habuç püresi kabak püresi öyle sevmedi bende bizim yediklerimizden verdim o dönem ama azıcık azıcık baktım sevdi işte mesela elimle pilav verdim kaşığın ucuyla arkasından cacık verdim hem çiğnemeyide öğrenmesi lazım katılı sıvılı gittim küçücük ekmeği yemeğin suyuna bandırdım yine elimle verdim arkasına kaşıkla komposto verdim yani yemek güzel bişeymiş hissi verdim ona böyle alışınca kendi çorbalarına başladım sebze tarhana yoğurt bal kabağı çorbası birde mutlaka yoğurt seviyosa çorbalarının arkasına yoğurt ver öylede güzel yiyolar ama akşam mutlaka sofraya oturt az da olsa hergün sizinle yemek yemeyi öğrensin eline mutlaka ekmek elma salatalık bu tür şeyleri ver benim bir tane 12 yaşında oğlum var ben ondan okadar çok çektim ki bu yemek konusunda anlatamam o yüzden çok korktum çok tedbirli gittim öyle olmasın diye