Bhs angelicsmile size de çok geçmiş olsun zor bir durum öylw hemen düzelmiyor uzun sürüyor biraz ama şu 3.-4. Günü atlattınız mı daha iyi olacak inş hatta bzm dr ciperlwrin tamamen kendine gelmesi balgamın gitmesi 4-6 haftayı bulur demişti
Bhs angelicsmile bir arkadaş da demiş öksürdükçe ters çevirip elini bombe yapıp sırtına vur balgam çıkartmasına yardım et
SevgiLina_ angelicsmile biz 2 hafta hastanedydk bende ilk gotrdum ilac filan vermedi sonra 3 gun sonra ilerledi bebeklerde cok cabuk ilerliyo akciger enfeksiyonu dedi doktor öksürdkce kusuyodu ve cigerinden ses geliyodu
angelicsmile yasemnugr06 evet evet serum fizyolojik günde iki kere yapıyorum. Onu da sık yapmak kılcal damarlara zarar veriyormuş gerekmedikçe yapmıyorum
angelicsmile Aysegul1910 2 hafta çok uzun süre ben şimdi bile öksürürken deli oluyorum iki hafta nasıl bekleyeceğim
Aysegul1910 angelicsmile bilemedimki canım biz oğlum öksürüyor diye acile gitmiştik ordaki doktor bitkisel bi şurup vermişti bize pek kullanmadım ama ben
Bhs Ayrı ayr angelicsmile ayrı ayrı vermiştik hastanedeyken başka bir tane daha vardı onu bilmiyorum prospan öksürüp şurubu ve klamer antibiyotik
Bhs angelicsmile o kadar kötü olmuş ki çocuk aslında yoğunbakımlık dedi doktor demek o yüzden uygun gördü
Aycaaaa angelicsmile artık dememiz gerekiyor bizim tahlillerde virüs çıktı hala hastanede yatıyoruz. Terlemeden bu kadar olacağını düşünmüyorum yinede doktora gösterin Allah şifa versin bütün hasta çocuklara