gamseliii uyku egitimi almadim . Kizim anakucaginda sallanarak uyuyordu , sonra orda uyumamaya basladi . Sonra pilates topunun uzerinde ziplayarak uyutmaya basladim 2 dakikada uyurdu oh dedim , ama sonra 20 dakika zipladim yok uyumuyor . Birgun oyle bir terledimki ziplamaktan artik kollarimda derman kalmamisti . Dustan yeni cikmistim aksam yemege gidecektik esim halimi gordu ben uyutmaya calisirkenbir video izlemis yabina gittim izledim ( selen ketenci oy - uyku egitimi diye ) izledim ve aydinlanma geldi . Ertesi gun aksam uykusunda basladim . Uyku saati geldiginde rutin olusturdum yatavina koydum . 40 dakika aglayabilir diyordu videoda İlk 15 dakika aglamadi sonra basladi aglamaya baya agliyordu almadim sevdim optum oksadim yanindayim dedim 28, dakikada uyudu biranda . Ertesi gun sanah uykusunda 10 dakika agladi , sonraki uykusuna 2 dakikada gecti , sonrakinde son 20 dakika agladi . 3. Gun sadece mizirdandir yalan biriki aglar gibi yapti . 2. Gun bir ara pes ediyordum Sonra dedim kizim ilerde ben aglayacagima simdi sen agla .
- Gunden sonra aglamadi yatagina koydugum gibi kendisi uyuyor .
Yaklasik 1 ay olcak suan 5 ay 23 gunluk.
Ben normal uyutmaya calisirkende aglitordu zafen .
Suan uykulari duzene girdi Saat araliklari belli . Yattigi kalktigi saat belli .
Cocuk bu aglayacak buyuyecek .
Sizede tavsiyem bir izleyin . Bosuna egitimlere lara vermek sacma .
Suan baska arkadaslarimda yapti ve onlarinda uyuyor cocuklari .
Kendime ve kizima yaptigim mukemmel bir iyilik oldu.
Benden nefret edermi diye korktum ama uyandiginda beni gorunce guluyor mutlu , uyku kalitesi artti kizimin