anneay evet canım 3 ay kadar çektm iyileştik sağolsun etrafımızdakiler iyileşmediği için 4 ay sonra tekrar kaptık kwellada kullandık boş o
Tiktokran bi sayfadan ilaç aldık çok iyi geldi temiz onu kullandık ilkinde halılara kadar kaldırdık koltuklara örtü serdik bu süreçte bitince evi kökten temizledik doğum a gittik erken doğum olunca tedavi de eksik kaldı ama evi de boşalttık evde kalmışsa da biz gelene kadar öldüler öyle kurtulduk şimdi yine aynısı oğlumda çıktı böcek diyorduk bilmiyorduk olanlar saklamış bizde kimse yok diye hiç düşünmedik yuva yapmış ağırlaşmış özel doktoru ziver verdi bide eczane karışımı birde alerji şurubu ziver içten etki ediyor eczane karışımı dıştan oda iyi alerji şurubu da kaşıntıyı azaltıyor yine aynı şekilde diğer kalan ilacı kullandık şurupla habı oğlum çok kötüydü 3 gün kullandık hafifledi kaşıntısı ama açık yaraları hala duruyor çok yorucu bi süreç bebeğim 4 aylık çok çektik hamilelik yaz ortası kaşıntı çok kötüydü şimdi de bebekle Rabbim bulaştıranın yanına bırakmasın ne diyim tavsiyem ilacı kullanın bi losyon krem var oda çok iyiymiş kokusu ağır ama onla iyileşen çok var onu da deneyebilirsiniz birde evde yatak çarşaf kıyafetler halı koltuk hepsini temizleyin dikkat edin ben sirkeli suyla halı koltuk yatak kenarları kıyafet çarşafları hepsini sildim yıkadım sirkeli su Arap sabunu birde lavanta yağı karıştırdım sildim heeyeri kapı koluna kadar Rabbim yardımcınız olsun inşallah hepimiz en kısa zamanda atlatırız