etkafa Ben yemeyi çok severim. Hiç yemek ayırmam desem yeridir 🥰🥰Sadece sakatat pek sevmem mumbar,beyin vs. mide 🤮 sizler neyi seviyorsunuz ❤️🔥
uykusuzanne__ etkafa her şeyi yerim ama sevdiklerim var tabiki Adana Kebab sakatat çok severim mangal lahmacun 🫠🤤🤤🤤olsada yesek😊🤣
hepyerdeyizz etkafa döner lahmacun mangal baklava ne ararasan severim ya ama kendim yapmayım 😂😂😂kaçak sakat at sevmem hayatta
Gamzelikiz_34 etkafa kıymalı patates yemeği patlıcan 🍆 yemeği kuru fasulye pırasa yemeği ıspanak yemeği kırmızı mercimek çorbası pirinç pilavı 😅🥰
Pamukhanim_ etkafa bende her yemeği severim sadece kabak ve patlıcan ile pek aram yoktur genelde tavuklu yemekleri daha çok severim
KendiEvimdeDeplasmandayim etkafa etsiz lahana sarması ev sevdiğim beyaz lahana ama. Bizim oradaki ismiyle kelem ☺️
etkafa KendiEvimdeDeplasmandayim aaaa nerelisinz lahanayı kaynanam tavuk kıyma koyuyor ilk defa gördüm biz kıymalı yapıyoruz
Pamukhanim_ KendiEvimdeDeplasmandayim aaa bizim burada da kelem denir bende çok severim ama beceremem geçen yıl kaynanam yapardı ama şimdi küsüm yapanda yok
KendiEvimdeDeplasmandayim etkafa samsunluyuz. Bizim orada da atan var ama babamla ben et yemiyoruz o yüzden bizim evde etsiz pişer genelde 😂