beybitolat MamaUygarVibes benim yok ama alırsam airstrait alırım ya. Düz saç daha çok sevdiğimden baya pratik olur 🥲
MamaUygarVibes Sunismyson kuzum ya ben tek duzlestirici kullanıyorum öyle dalgalı falan yapayım demem hiç ondan duzlestiriciyi mi alsam dedim
MamaUygarVibes beybitolat demi bende iste tek duzlestirmek için kullancam ama diğerininde parça sayısı çok 😅
[silindi] MamaUygarVibes ben düşünmüyorum gereksiz geliyor ama alınacaksa bence yeni çıkan co-anda en mantıklısı. İçin de airwrap’in de başlıkları var asirstrait’in de etkisini veren başlığı var. Maliyet olarak da daha uyguna geliyor ikisini birlikte almaktan
Kitsu [silindi] alamadık bir türlü, almaya ikna olamadık bir türlü bakalım önce hangimiz pes edecek 😅
MamaUygarVibes [silindi] co-anda Bunada bakayım. Bana islakken duzlestirme fikri çok mantıklı geldiği için düşünüyorum almak🤭
artikbiranneyim MamaUygarVibes bu size bağlı bir sey. Dalgalı mı kullanıyorsunuz saçınızı yoksa düz mü? Benim saçım dalgalıdır ve hep maşa yapardım. O yüzden airwrap aldım. Ama düz seviyorsanız diğeri daha mantıklı
Tubanurrr MamaUygarVibes canım benim yakın bir arkadaşım da ikisi de var bu daha çok senin saç tipine ve nasıl kullanıldığına bağlı benim mesela saçlarım kabarıyor açık olsaydım düz kullanacağım için air strait alirdim
MamaUygarVibes Tubanurrr iste kuzum bende duz kullanıyorum hep. Diğer türlü kurut düzleştir aşırı zaman kaybı oluyor.