CilekliKedy user92642835096 ne güzel bir çaba var en azından bizde o da yok oyuncaklara uzanmaya çalışırken sırt üstü yer değiştiriyor sadece 😅
bilgedm [silindi] Emekler emekler ben aman emeklemedi falan diye dertleniyodum şimdi de durduramıyorum diye 😂
[silindi] Deletedmom2987 yo niye yanlis anlym ,belkide yüryck direkt, doğru, sağlıklı olsunlar da ne isterlerse yapsinlar🙏🏻😍
[silindi] aslananne27 doğru ama bebeklerde emeklemeyi çok seviyorum çok tatli gornyrlar🥰bakalım nasip , sağlıklı olsunlar canlari ne istryrsa yapsinlar🙏🏻🥰
merverol28 [silindi] pozisyona geçiyorsa yakında emekler benim kızım da öyleydi ağlayınca yanına oturuyordum yapa yapa alıştı 1 2 haftaya emekledi 🥰
nursemom05_ [silindi] emeklemek kadar emeklememekte normal. Emeklemek her bebeğin yaptığı bi şey değilmiş. Yani her bebek emekler diye bi şey yok. Direkt yürüyedebilir. Sorun etmeyin. 🌸
dlra01 [silindi] bende etkili olmuştu umarım sizdede olur ama emekleyecek diye birşey yok tabiii😅😅 gelişim göstergesi değilmiş doktorum demişti
alparslannmom1 8.ayda emekleme pozisyonu alıyordu ileri geri git gel yapıyordu hatta gece uyurken bi anda pozisyon alıp yapıyordu benim fesat aklım başka şeyler yaptığından şüphelenmiştim 😂😂9a girmeye yakın emeklemeye başladı acele etmeyin her çocuk emekleyecek diye bi şeyde yok
bsraygt1205 [silindi] cok sürmedi 7 aylık oğlumda böyleydi 10 gün sonra dizlerinin üstünde emeklemeye başladı 🙏💕
honeyda [silindi] oturma pozisyonuna nasıl geçiyor benimkide kendi oturamıyor emekliyo ama oturmayı bilmiyo
[silindi] honeyda biz daha emeklemeden o pozisyondan kendi geçe biliyordu, ben de bilmiyorum nasıl yaptığını, ama hiç sürünmedi oğlum direk emekleme pozisyonunda durdu 3 4 gün , sonrasinda emekledi