arven19 Eskiden pirinç ve un böceklenince temizlenip yeniyormuş doğal olan şeyde böceklenme olur bence de yenilir bir şey de olmaz piştiği için
hemshireanne arven19 evet. Marketten alınan pirinçle doğal pirinci alıp evde bekletin doğalında böcekler oluşacaktır. Bide doğalı yıkayınca beyazımsı su hep oluyor ama sahtesi hemen temizleniyor
hemshireanne Dondurmalikahve tahıl toplanırken üzerinde yumurtalar oluyor. Zamanla yumurtalar böcek çıkıyor. Yani daha kullanım geçince oluyor bu
Dondurmalikahve hemshireanne Ya toplanırken olurda evdeki farklı eski eskide kalmış gıda teknikeriyim
hemshireanne Dondurmalikahve ozaman sorayim acaba bu tehlikeli bir durum mu? İğrenmek değilde böyle bir keki yersek zehirlenme ihtimali yada bir zararı olur mu?
Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve estağfurullah bebeğim sen iste yemek yapayım kargoyla gönderim yaparım 🥹
Dondurmalikahve Beyninizikullanmakucretsizdir Omlet yiyorum kanka şu an 😁😁 Beyninizikullanmakucretsizdir yemek yapayım kargoyla gönd Savol eksik olma 🌹
Dondurmalikahve Beyninizikullanmakucretsizdir Kanka sarısını ayrı beyazını ayrı pişirdim normalde sarıyı çiğ yaparlar ya ben onu pişiriyorum skkdkdkd Kız açıydım dllslsl
Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve kim uğraşacak gı ikisini aynı anda çırpıyorum içine tuzu koyuyorum sonra dök tavaya kavır kavır kavır 😆😆😆😆
Dondurmalikahve Beyninizikullanmakucretsizdir kavır kavır kavır 😆😆😆😆 Yimede yanında yat gözel hızım 😂😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve hayat kısa tadını çıkar beraber çırp öyle ye hajajaja 😂
eylulbebesi_ Beyninizikullanmakucretsizdir sırf bu yüzden kaynanamdan nefret ediyorum bilerek mi yapıyo bilmiyorum ama bana kışlık bişey yapma ben salça ve kurutmalık biber yapcaktim çocukla uğraşma ben yapiyim dedi dünyanın parasını aldı bı büyük bidon salça bozuk geldi biberler hep kurtluydu dışardan alıp o parayı versem böyle çıksa bu kadar canım yanmazdı