kumet aldara kremi yorumlardan sonra bende çok umutlanarak aldım doktor 1 gün aralıklarla gece yatarken sür sabah da yıka cilt dokusunu tahriş etmesin cilt tolare ederse 5 gün kullan dedi ben haftanın hergunu kullanmama rağmen ciltte tahriş vs hiç bı degisim olmadı ama size nasıl etki eder bilemem tabi parası az olan bi ilaç da değil çünkü, test vs yaptırmadım ben ilk fark ettiğimde siğil olduğunu anladım dediğim gibi bağışıklıgi belki yener biseye gerek kalmaz diye düşündüm uzun bı sure de çoğalma olmadı bı anda çoğalınca götürdüm hastaneye dermatolog bı arkadaşimiz 2 sene dahi beklemek de bı çözüm dedi ama ben çoğaldığı için biseyler yapmak istedim, ilaç da daha şimdiye yakar yakan bı ilaç kullanmadığım için şimdiye kadarki kremleri sürdürdü kızım verrutolda nasıl olur bilemiyorum, yaktırma işlemini bilemem ama dondurma işlemi çok zor oluyo bı de sık geç değil bı sure siğilin üzerinde tutuyolar anestezi altında yapılması bı ihtimal yoksa dayanılmaz, bı yerinde 3 4 tane bitişik diğer yayılım olan yerlerde tek tük oluştu, sosyal hizmetlerde şu şekilde küçük bı ilçede yaşıyoruz ilk gittigimiz doktor genital bölgede olduğu için üniversite hastanesine sevk etti orda adli tıp ve çocuk psikoloğu muayenesinden sonra ilaç verildi soruları tek tek cevaplamaya çalıştım anladığım sizde bizimle aynı durumlardan gecmissiniz doktor muayenesinden sonra beni de bilgilendirir misiniz